İki Aylık Bebekleriyle "Demokrasi Nöbeti"Ndeler - Son Dakika
Güncel

İki Aylık Bebekleriyle "Demokrasi Nöbeti"Ndeler

İki Aylık Bebekleriyle "Demokrasi Nöbeti"Ndeler

Gaziantep'te yaşayan Erol ve Fatma Polat çifti, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından iki aylık bebekleri Muhammed Mustafa ile "demokrasi nöbeti" tutuyor.

04.08.2016 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te yaşayan Erol ve Fatma Polat çifti, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından iki aylık bebekleri Muhammed Mustafa ile "demokrasi nöbeti" tutuyor.

Kent merkezindeki vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor. İki ay 10 günlük bebekleri Muhammed Mustafa ile demokrasi nöbetine katılan baba Erol Polat, FETÖ'nün darbe girişiminin yıllar sonrada hafızalardan silinmemesi için yeni doğan çocuğunu "demokrasi nöbetine" getirdi.

Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimine tepki için meydanları boş bırakmadığını belirtti.

Sürekli demokrasi meydanında milli irade için toplandıklarını belirten Polat, "Çocuğumun sağlık ve diğer ihtiyaçları nedeniyle şu ana kadar ikinci kez demokrasi meydanına geldim, çocuğumla ilk kez buraya geliyorum. Demokrasi nöbetine eşim Fatma ve daha henüz 2 ay 10 günlük olan Muhammet Mustafa isimli bebeğimle geliyorum. Çoluk çocuk demeden devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için nöbete devam ediyoruz." dedi.

Polat, Türkiye'nin geleceği olan demokrasinin gelecek nesillere aktarılması için özellikle çocuğuyla katıldığını belirterek, şunları anlattı:

"Bizden sonra bu devlet çocuklarımıza kalacak. Bunun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Bizim daha önceki darbelerden haberimiz yoktu. Darbe girişimini yıllar boyunca çocuklarımız da anlatacak. Eski darbeleri büyüklerimiz bizlere anlatmadı ya da yanlarında bizleri götürmedi. Ancak biz yaşadık, çocuklarımız da FETÖ'nün darbe girişimini görüyor. Bu yüzden bu darbe girişiminin unutulmasını istemiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki Aylık Bebekleriyle 'Demokrasi Nöbeti'Ndeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement