İki Ayrı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybederken 7 Kişi de Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İki Ayrı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybederken 7 Kişi de Yaralandı

İki Ayrı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybederken 7 Kişi de Yaralandı

İlk kaza, gece 02.10 sıralarında TEM Otoyolu Abant Kavşağı mevkisinde meydana geldi.

15.10.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk kaza, gece 02.10 sıralarında TEM Otoyolu Abant Kavşağı mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Şevket Yılmaz yönetimindeki 60 RC 085 plakalı otomobilin sürücüsü, iddiaya göre Abant Kavşağı bağlantı yolu noktasında yavaşlayınca arkadan gelen Alper Öksüz'ün kullandığı 05 AT 958 plakalı yolcu otobüsü de yavaşladı. Onun arkasından gelen Fatih Sağlam idaresindeki 80 LJ 329 plakalı tuz yüklü TIR, önce otobüse, sonra da otomobile çarptı. Savrulan otobüs bariyerlere çarparak durdu.

Otobüste bulunan yolcular Yasin Taşhan, Cihat Duva, Ahmet Top, İlke Nurcan Çamlıca, Ömer Faruk Tanık, Gülsüm Tanık ile TIR içinde sıkışan sürücü Fatih Sağlam yaralandı. Sağlam, itfaiye ve sağlık ekibinin çalışmasıyla kısa sürede çıkarıldı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan TIR şoförünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı. Sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesi ardından TEM'in İstanbul yönü yeniden ulaşıma açıldı. Kazadan yara almadan kurtulan otobüs ve otomobil sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

ARAÇTAN İNEN SÜRÜCÜYE OTOMOBİL ÇARPTI: 1 ÖLÜ İkinci kaza ise 02.40 sıralarında TEM Otoyolu Dörtdivan mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden TFV 748 Kıbrıs plakalı TIR'ın sürücüsü, bilinmeyen bir nedenle emniyet şeridinde aracı durdurup indi. TIR'ın dorse kısmına geçen sürücüye o sırada aynı yöne giden 06 DB 1427 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun ortasına fırlayan sürücü, üzerinden diğer araçların da geçmesiyle feci şekilde hayatını kaybetti. Araçlarıyla sürücünün üzerinden geçerek kaza yapma tehlikesi atlatan sürücüler, ellerindeki fenerlerle trafiği durdurup polise haber verdi. Yolda uzun araç konvoyu oluştu. Bazı sürücülerin emniyet şeridini de kapatması nedeniyle trafik ekipleri güçlükle olay yerine ulaşabildi. Ekipler, çalışır durumda olan emniyet şeridindeki TIR'ı kaldırıp, yolu tek şeritten kontrollü şekilde açtı.

Üzerinden Vedat Özçelik'e ait kimlik çıkan sürücünün cesedi, yapılan incelemeden sonra ceset torbasına konularak hastane morguna kaldırıldı. Sürücüye çarpan otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Ayrı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybederken 7 Kişi de Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement