İki Banka Soydu Ama Borcunu Kapatamadı - Son Dakika
Güncel

İki Banka Soydu Ama Borcunu Kapatamadı

İki Banka Soydu Ama Borcunu Kapatamadı

Sarıyer'de, iki ay arayla iki banka şubesini aynı yöntemle soyan soyguncunun polis memuru olduğu ve bankaları borcu için soyduğu ortaya çıktı.

16.08.2014 08:05  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer’de, iki ay arayla kar maskeli ve silahlı bir kişi, iki banka şubesini aynı yöntemle soydu. Polisin sıkı takibi sonucu yakalanan soyguncu, polis memuru çıktı. Borcu için soygunu yaptığını itiraf eden soyguncu, tutuklandı.

İLK SOYGUNDAN 40 BİN, İKİNCİ SOYGUNDAN 300 BİN TL ALARAK KAÇTI

Sarıyer Zekeriyaköy’de 6 Mayıs Salı günü saat 17.20’de silahlı ve kar maskeli soyguncu girdiği banka şubesinden 40 bin TL alarak kaçtı. Polisin helikopterle de takibe ettiği soyguncu aldığı paranın bir kısmını kaçarken ormanlık alanda düşürdü. Tüm aramalara rağmen soyguncu izini kaybettirdi. Bu olaydan iki ay sonra bu kez Tarabya’da bir banka şubesi maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Bankadan 300 bin TL alan soyguncu kaçtı.

İZİNE ULAŞILDI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ikinci soygunun ardından kaçış istikametine yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin sıkı takibi sonucu, soyguncunun izine ulaşıldı. Ekiplerin belirlediği adrese düzenlenen operasyonda, olaydan iki saat sonra soyguncu yakalandı.

POLİS MEMURU "BORÇ" İÇİN YAPMIŞ

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen soyguncunun polis memuru olduğu ortaya çıktı. Sarıyer’de görevli olduğu belirlenen polis memuru ifadesinde, maddi sıkıntı yaşadığını, borçlandığını ve soygunları borcunu ödemek için yaptığını söyledi. Polis memuru, sorgusunun ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı’nda sorgulanan polis memuru, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İki Banka Soydu Ama Borcunu Kapatamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • murti: kesin cemaatçıdır 9 20 Yanıtla
  • karakartal: aynı parayı aynı bankada faize yatırsaydı borcunu kapatmış olurdu :D 17 2 Yanıtla
  • Yeşil: Çok zor durumda olan memur hırsızlarla iş birliği de yapar. 13 2 Yanıtla
  • sedat: hep bankalar vatandaşı soyacak degilya buda dosya masrafsız soymuş 10 0 Yanıtla
  • genclerbiriliği: olacak o kadar 1983 den beri terlemeden abiler soruları verdiler bunlar polis oldu onurlu ve şerfli vatan bayrak ezan için çalışan ve alığı para çok şükür diyen polis abilere lafımız yok bu soruları çalarak haketmediği halde bu milletin garibin fakirin yetimin hakkına gasp edip o polis elbisesi ile küçük dağları ben yaratım diyenler ATALAR DOĞRU DEMİŞ ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE 8 0 Yanıtla
  • RONİ: polis canınımızı namusumuzu malımızı koruyoru çurutuyor 1 2 Yanıtla
  • abldullah: helal olsn abi ya :D 2 0 Yanıtla
  • tefe tüfe: sen bankayı soyacağına kredi çek banka seni soysun:))) 1 1 Yanıtla
  • UKKUS;: Uçan kuşlar; gördüm ki bu adam size borcunu ödeyemeden göçer. Size ödeme sırası gelmez. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement