İki Başkan "Birlikte Çok İşler Üreteceğiz" Dedi - Son Dakika
Güncel

İki Başkan "Birlikte Çok İşler Üreteceğiz" Dedi

İki Başkan "Birlikte Çok İşler Üreteceğiz" Dedi

Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü makamında ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kentlerimiz için birlikte çok işler üreteceğiz" dedi.

11.04.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü makamında ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kentlerimiz için birlikte çok işler üreteceğiz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını almasının ardından ilk ziyaretini kendisine gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü, makamında misafir etti.

Ziyarette, yerel yönetimlerde başarının çok çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, "Beylikdüzü'ne yakışan bir başkan olan İmamoğlu'nun bu makama oturması beni ve halkımızı çok mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum" diyerek kendisini tebrik etti.

Büyükçekmece ile her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Çevremizde tecrübesi olan başkanlarımız olduğundan ötürü şanslıyız. Büyükçekmece Belediye Başkanımız bizim için bir tecrübe, bir teminattır. İlçe başkanlığım döneminde de hangi konuda olursa olsun kendisini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundum. Her daim dayanışma içerisinde bir yol izleyeceğiz. 5 yılda birlikte çok işler üreteceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki Başkan 'Birlikte Çok İşler Üreteceğiz' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement