İki Başkandan, Vali Karahana Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İki Başkandan, Vali Karahana Ziyaret

Bursa Giresunlular Federasyonu Başkanı Or. Müh. Üzeyir Aktaş ve Taşsan Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Cihan'dan Sayın Valimiz Hasan Karahan'a teşekkür ziyareti.

19.06.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğankent Spor Kulübü Derneği tarafından 19 Mayıs 2015 tarihinde Doğankent ilçesinde düzenlenen "Gençlik ve Bahar Şöleni" etkinliğine desteklerinden dolayı Vali Karahan'a teşekkür eden Bursa Giresunlular Federasyonu Başkanı Orman Mühendisi Üzeyir Aktaş, bu tür organizasyonlarla her zaman sıla ile gurbet arasında köprü vazifesi görmeye çalıştıklarını dille getirdi.

Giresun spor'un ana sponsorlarından Taşsan Şirketleri Grubunun Yönetim Kurulu Üyesi, Doğankentspor ve İstanbul Eyüp Emeksan Spor Kulüp Başkanı İşadamı Sekran Cihan'da kendisinin bir futbol tutkunu olduğunu dile getirerek, ilimizde sporun gelişmesine katkı sağlayıcı yatırımların gerçekleştirilmesinde gösterdikleri hassasiyetten dolayı Vali Karahan'a teşekkür etti.

Vali Karahan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her iki başkanın da memleketlerinden çok uzaklarda olmalarına rağmen, Giresun'u unutmayarak gerek düzenledikleri sosyal etkinliklerle, gerek spora ve sporculara verdikleri desteklerle Giresun'un tanıtımına sağladıkları katkıların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Başkanlar, bir süre Vali Karahan ile sohbet ederek, Doğankent ilçesine yapılması düşünülen spor tesisi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki Başkandan, Vali Karahana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement