İki Çocuk Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

İki Çocuk Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı

İki Çocuk Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı

Ordu'nun Çaybaşı ilçesi Köklük köyünde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

03.04.2013 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Çaybaşı ilçesi Köklük köyünde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında evde bulunan 4 yaşındaki iki çocuk, canlarını balkona çıkarak kurtardı. Dumandan zehirlenen iki kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Çaybaşı ilçesine bağlı Köklük köyünde bugün saat 11.00 sıralarında Kemal Güdek'e (35) ait 2 katlı beton evde elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve yoğun dumanın sardığı evde televizyon izleyen 4 yaşındaki Mertcan Güdek ile amcasının oğlu Yiğit Güdek, alevler ve dumanlar arasında kaldı. İlk müdahalenin Köklük İlköğretim Okulu'nda bulunan yangın söndürme tüpleri ile müdahale edilen yangına daha sonra İlküvez, Çaybaşı ve Ünye Belediyesi itfaiye araçları ile müdahale edildi.

2 çocuğun bulunduğu ve yanma tehlikesi geçirmeleri üzerine eve yoğun duman nedeniyle girilemeyince, içerdeki çocuklara balkona çıkmakları istendi. Balkona çıkması ile çocuklar yanmaktan son anda kurtulurken, herkes derin bir nefes aldı.

3 ayrı itfaiye tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, çıkan yangında dumandan etkilenen 70 yaşındaki Fatma Güdek, 4 yaşındaki Mertcan ve Yiğit, 24 Yaşındaki Güllü Güdek, 33 yaşındaki Fatma Güdek ile 28 yaşındaki Sevda Güdek'e olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Durumu ağır olan Fatma Güdek ile Sevda Güdek, ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çaybaşı köklük köyünde çıkan yangınla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlatırken, yangının LCD TV'nin bağlı olduğu seyyar kablodan çıktığı tahmin ediliyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Çocuk Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement