İki Kardeşin Kavgası Kanlı Sonuçlandı : 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Kardeşin Kavgası Kanlı Sonuçlandı : 2 Yaralı

İki Kardeşin Kavgası Kanlı Sonuçlandı : 2 Yaralı

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHAAtaşehir'de iki kardeş arasında 20 yıldır devam eden arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.

07.08.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHA

Ataşehir'de iki kardeş arasında 20 yıldır devam eden arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı.

Olay, Ataşehir Yenişehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi'nde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Nizamettin Tellioğlu, tapulu arsası üzerinde hak iddia eden ağabeyi Selamettin Tellioğlu ile yıllardır anlaşmazlık yaşamaktaydı.

Bu anlaşmazlık nedeniyle iki kardeşin çocukları kavga etti. Çıkan kavgada Mücahit Tellioğlu, amcasının oğulları Muhammet Hasan Tellioğlu (24) ve Yavuz Tellioğlu'nu (28) silahla yaralayarak olay yerinden motosiklet ile kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı iki kardeşi Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

AĞABEYİNİ SUÇLADI

Daha sonra polisler olay yerinde incelemelerde bulundu. Yeğeni tarafından çocukları vurulan Nizamettin Tellioğlu, yaptığı açıklamada tapulu arsasının ağabeyi tarafından gasp edilmek istendiğini iddia etti.

NİZAMETTİN TELLİOĞLU: YEĞENİM İKİ OĞLUMU SİLAHLA YARALADI

Tellioğlu, ağabeyi ile aralarında yılardır sorun olduğunu belirterek, 'Selamettin Tellioğlu bu arsayı gasp etmek için yıllardır kendi oğullarını üzerimize sürmektedir. Selamettin Tellioğlu benim kardeşimdir. Geçtiğimiz gece bizi tehdit etti. Oğullarıyla birlikte kapıma gelerek 'Sana burayı yedirmeyeceğiz' dedi. Savcılıktan koruma kararım var. Sürekli olarak tehdit ediliyoruz. Bugünkü kavgada kendi tapulu yerimde çalışırken yeğenim motosiklet ile geldi, bize bastı mermiyi. İki oğlum silahla yaralandı. Hiçbir hakkı olmadan, babası yönlendiriyor o da bunu yapıyor" dedi. İki kardeş arasında silahlı kavgaya neden olan arsada bulunan iş yeri ve araçlar 2 ay önce bilinmeyen bir nedenle yanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Kardeşin Kavgası Kanlı Sonuçlandı : 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement