'İki Kupa Daha Var" - Son Dakika
Spor

'İki Kupa Daha Var"

Challenge Cup'ı müzesine götüren Fenerbahçe Grundig'de oyuncular 'İki kupa tek arma' sloganını gerçeğe dönüştürdükleri için mutlu olduklarını söylediler.

06.04.2014 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybolda aynı gün hem erkeklerde hem de kadınlarda Avrupa kupası kazanarak, tarihi bir başarı elde eden Fenerbahçeli voleybolcular, kazandıkları kupalarla basının karşısına çıktı.

Erkekler CEV Challenge Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Arslan Ekşi, finalin şölen havasında geçtiğini aktararak, "İki takımımız da Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. 'İki kupa tek arma' sloganıyla finale başladık. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Fenerbahçe Grundig'in Kübalı smaçörü Leonel Marshall da sezon başından beri hedefledikleri Avrupa kupasını kazandıkları için çok mutlu olduklarını kaydederek, "Önümüzde iki kupa daha var. İyi yolda devam ediyoruz. Burhan Felek'te finaldeki atmosferimizin devam etmesini istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Daha önce böyle bir atmosferde oynamadığını vurgulayan Marshall, "Sanki sahada 7 kişiydik. Ayrıca daha önce oynadığım kulüplerde böyle ilgili bir başkan görmemiştim. Bunu sadece voleybolla sınırlandırmamak gerekir, başkan basketbol ve futbolla da çok ilgili. Bu bize motivasyon kaynağı oluyor" ifadelerini kullandı.

Final maçının en değerli oyuncusu seçilen Ivan Miljkovic ise kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını, Türkiye Kupası ve ligde de aynı başarıyı göstermek istediklerini söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'İki Kupa Daha Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement