İki Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

İki Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

10.08.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

İlk kaza, Kahta ilçesine bağlı Göçeri köyü yakınlarında meydana geldi. Sedat Dinçer'in (26) kullandığı motosiklet Göçeri köyü yakınlarında Niyazi Çetinkaya'nın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü Sedat Dinçer ve arkasında oturan akrabası Sinan Yapan yaralandı. Yaralılar, Kahta ve Göçeri'den giden ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Sedat Dinçer hayatını kaybederken, Sinan Yapan ise durumu ağır olduğu için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Bir diğer kaza ise Kahta ilçe merkezinde bulunan Menderes Mahallesinde meydana geldi. Arkadaşının kullandığı motosikletin arkasına binen Ahmet Korkut, seyir halindeyken dengesini kaybederek yere düştü. Ağır bir şekilde yaralanan şahıs olay yerine giden ambulansla Kahta Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement