İki Motosiklete Çarpıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

İki Motosiklete Çarpıp Kaçtı

İki Motosiklete Çarpıp Kaçtı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde aynı yönde giden iki motosikletliye çarpan otomobil sürücüsü durmayıp kayıplara karıştı.

09.10.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde aynı yönde giden iki motosikletliye çarpan otomobil sürücüsü durmayıp kayıplara karıştı. Yaralanan 3 kişi çevredeki hastanelere kaldırılırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaza, Anadolu Caddesi Meles Deltası yakınlarında bugün saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen BMW marka otomobil, Karşıyaka'dan Konak yönüne giderken, aynı yönde ilerleyen 35 KC 1748 ve 35 DA 7094 plakalı iki motosiklete çarptıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazada, arkasında sepet bulunan 35 KC 1748 plakalı motosiklette bulunan 29 yaşındaki Oktay Sevim ve 44 yaşındaki Murat Akyüz ile diğer motosikletteki 1 kişi yaralandı. Yaralılardan Sevim ile Akyüz ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan diğer motosikletin ismi öğrenilemeyen sürücüsü ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Motosiklete Çarpıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement