İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı

İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 8 kişi ise yaralandı.

17.06.2015 13:13  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, bugün saat 01.00 sıralarında, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Mevkisi'ndeki iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, biri beş aylık bebek 8 kişi ise yaralandı.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Mevkisi'ndeki kavşakta meydana geldi. Kavşaktan karayoluna çıkan Mehmet Çil yönetimindeki 10 LA 174 plakalı otomobile, Ayvalık'tan İzmir yönüne gelen, sürücüsünün kimliği belirsiz 10 YG 091 plakalı otomobil, hızla yandan çarptı.

LUNAPARK DÖNÜŞÜ KAZA

Kazada hepsi aynı araçta bulunan ve Sarımsaklı'daki bir lunaparktan döndüğü öğrenilen 10 kişiden Nazife Hızlı ve Aysel Çil öldü. Sürücü Mehmet Çil ile 5 aylık Efe Çil, Hüseyin Hızlı, Hasan Çil, Hasan Hızlı, Aysel Hızlı, Derya Gül Hızlı ve Mehmet İlbuz yaralandı.

2 KİŞİ ÖLDÜ 8 KİŞİ YARALANDI


Diğer otomobildeki sürücü ve iki arkadaşı, kaza yerinde aracı bırakıp kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, 8 yaralıyı ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ölenlerin cesetleri morga kaldırıldı. Polis ve jandarma, kaza yerinden kaçan sürücü ve yanındakilerin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da Seçim Hazırlıkları Tamamlandı
    12:04 İstanbul'da Seçim Hazırlıkları Tamamlandı

    31 Mart yerel seçimlerine 1 gün kala İstanbul'da oylarını kullanacak seçmenler için okullarda sandıklar ve oy kabinleri sınıflara yerleştirildi. Beşiktaş Balmumcu'da bulunan 100. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu'nda seçim için son rötuşlar yapıldı.

  • Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu
    12:03 Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu

    31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala depremin vurduğu Hatay'da, depremzede vatandaşların oy kullanabilmesi için 96 konteyner seçim alanı kuruldu. Hatay il genelinde 1 milyon 78 bin 130 vatandaş sandığa gidecek ve oylarını 3 bin 424 sandıkta kullanacak. Depremin etkilediği bölgelerde kurulan konteyner seçim alanlarında vatandaşlar güvenli bir şekilde oy kullanabilecek.

  • Kahramanmaraş'ta Mahalleli İdareler Genel Seçimleri Öncesi Sandıklar Kuruldu
    12:02 Kahramanmaraş'ta Mahalleli İdareler Genel Seçimleri Öncesi Sandıklar Kuruldu

    Kahramanmaraş'ta yarın gerçekleşecek olan Mahalleli İdareler Genel Seçimleri öncesi okullarda sandıkların kurulumu tamamlandı. Kentte 2 bin 405 sandık okullara yerleştirildi.

  • Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı İstanbul'u Yendi
    12:01 Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı İstanbul'u Yendi

    Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı, Konya'da düzenlenen Intercity Hokey Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul İl Karması takımını 3-2 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, Muğla'nın Hokey sahası eksikliğine rağmen elde edildi.

  • Nepal'de düzenlenen Shree Pachali Bhairav Khadga Siddhi Jatra Festivali başladı
    11:59 Nepal'de düzenlenen Shree Pachali Bhairav Khadga Siddhi Jatra Festivali başladı

    Nepal'in başkenti Katmandu'da her 12 yılda bir gerçekleşen Shree Pachali Bhairav Khadga Siddhi Jatra Festivali başladı. Festivalde, katılımcılar çeşitli tanrı kostümleri giyerek etkileyici maske dansları sergiliyor.

  • ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Bilgisayar Laboratuvarları ve Atölye Kazandırıldı
    11:59 ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Bilgisayar Laboratuvarları ve Atölye Kazandırıldı

    ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve ASELSAN Konya işbirliğiyle iki modern bilgisayar laboratuvarı ve teknolojik cihazların yer aldığı bir atölye ile donatıldı. Okul, öğrencilere yenilikçi çözümler üretebilme yeteneği kazandırmak için çeşitli proje ve uygulamalı eğitim programları sunuyor. Bu yatırımlarla öğrencilerin savunma sanayisi alanında yetkinlik kazanması ve ülkenin geleceğinde etkili olması hedefleniyor.

  • Depremzede Öğrenci Bilek Güreşinde Türkiye Şampiyonu Oldu
    11:58 Depremzede Öğrenci Bilek Güreşinde Türkiye Şampiyonu Oldu

    Kilis Anadolu Lisesi öğrencisi Sümeyra Dağlı, depremzede olmasına rağmen Samsun'da yapılan bilek güreşi şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. 15 yaşındaki Dağlı, sol kolda birinci, sağ kolda ise ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Depremden önceki antrenman süresini kısaltmak zorunda kalan Dağlı, öğretmeniyle birlikte çalışarak bu başarıyı elde etti. Şimdi ise hedefi Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak.

  • Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor
    11:57 Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesi kapsamında Ordu'da yeni modern bahçeler kuruluyor. Proje sayesinde yaşlı ve verimsiz fındık bahçeleri sökülerek teraslar oluşturuluyor ve gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Bu sayede fındık tarımında verim ve kalite artışı sağlanıyor.

  • Trakya Üniversitesi Rektörü ve heyeti Kırcaali'de ziyaretlerde bulundu
    11:57 Trakya Üniversitesi Rektörü ve heyeti Kırcaali'de ziyaretlerde bulundu

    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Kırcaali Valisi Nikola Çanev'i ziyaret etti. Tabakoğlu, ziyarette Bulgaristan'daki kurum ve kuruluşlarla iş birliklerinin devam ettiğini söyledi. Heyet ayrıca Kırcaali Belediyesi, Bölge Müftüsü ve Yenipazar Belediye Başkanı ile görüşmeler gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesi ayrıca Kırcaali Belediyesi ile iş birliği anlaşması imzaladı ve Kırcaalili öğrencilerle buluştu.

  • Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor
    11:54 Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor

    Diyarbakır'da uygulanan "Sıfır Atık" projesi sayesinde doğa korunarak, ekonomiye katkı sağlandı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi
    11:54 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı ilçesinde bulunan bir süt çiftliğine Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Eskişehir'de ikinci, Tepebaşı ilçesinde ise ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası almaya hak kazandı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti
    11:54 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Argıncık Çarşı Camii'nde kılınan teravih namazının ardından mahalle esnafını ziyaret ederek sohbet etti.


Advertisement