İki Polisin Vurulmasına Yüreği Dayanamadı - Son Dakika
Güncel

İki Polisin Vurulmasına Yüreği Dayanamadı

İki Polisin Vurulmasına Yüreği Dayanamadı

Aşayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan operasyon sırasında kalp krizi geçirerek vefat etti.

14.04.2014 10:36  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de dün gece polislerin girdiği çatışmada 2 polis memurunun vurularak yaralandığı operasyonu yürüten Aşayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan'ın yüreği, bu duruma dayanmadı. Turhan, operasyonu yürüttüğü sırada görevi başında kalp krizi geçirerek vefat etti.

YÜKSEK TANSİYON HASTASIYDI

Edirne'de olay yerine giden polislere ateş eden şüpheliyi yakalamak isterken gerçekleştirilen operasyonda, 2 polis memuru vurularak yaralandı. O sırada operasyonu yürüten ve yüksek tansiyon hastası olduğu öğrenilen Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan, kalp krizi geçirdi. Edirne Devlet Hastanesine kaldırılan Turhan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ı.

EDİRNE VALİSİ: EVLERİMİZDE RAHAT UYUYABİLİYORSAK ONLARIN SAYESİNDE

Olayın ardından Edirne Valisi Hasan Duruer ve Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Edirne Devlet Hastanesi'ne giderek bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Edirne Valisi Hasan Duruer, "Akşam polis arkadaşlarımıza ateş edildi, 2 polis arkadaşımız bacağından yaralandı. Failleri yakalamak için mahalleye gidildiğinde müdür yardımcılarımızdan bir arkadaşımıza maalesef kalp krizi geçirerek, şehit oldu. Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Tabi emniyet ve asayiş polislerimiz, gece gündüz demeden mücadele veriyorlar, evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak onların sayesindedir. Herhangi bir rahatsızlığı olduğunu bilmiyorum" dedi.

"GÖREV ŞEHİDİ OLDU"

Edirne İl Emniyet Müdürü Baştuğ ise Turhan'ın görev şehidi olduğunu dile getirdi. Şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Turhan'ın yüksek tansiyon hastası olduğu bildirilirken, ölüm haberini alınca hastaneye giden Turhan'ın eşi Velda Turhan ayakta durmakta zorluk çekti. 2 çocuk babası Turhan'ın cenazesinin Edirne'de yapılacak törenin ardından memleketi Tekirdağ'ın Saray ilçesine götürülmesi bekleniyor.

VEFAT EDEN EMNİYET MÜDÜRÜNÜN GEÇMİŞİ

Turhan, 28.05.1969 yılında Tekirdağ ilinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi olan Tekirdağ ilinde tamamladıktan sonra 25.07.1991 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcılığı Rütbesinden mezun olarak Ankara iline atandı. Sırasıyla Mardin (1995-97), Kırşehir (1997-2000), Kırklareli (2000-2009), Erzurum (2010-2013) Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan Turhan, son olarak da 19.08.2013 tarihinde Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.


 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Polisin Vurulmasına Yüreği Dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ÖZGÜR: ALLAH ŞEHADETİNİ KABUL EYLESİN. 42 2 Yanıtla
  • MELTEM: ALLAH rahmet eylesin.Ailesine RABBİM sabır versin.Baba gibi müdürmüş rahmetli. 39 1 Yanıtla
  • 44: böyle polisi düşenen müdür varmmı 38 0 Yanıtla
  • ulubatlı: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, zamanında beşer onar şehit haberleri gelirken ankarada balo düzenleyen komutanlarada ibret olsun. 21 14 Yanıtla
  • yaren: katil polis diyen zevatlar kafanızı kumamı soktunuz,sizi bizi herkesi koruyan polis,tir bunu kof kafanıza sokun 26 6 Yanıtla
  • Serhat sehir: Trakyanin polisi bile ayri bi guzel oluyor. Allah mekanini cennet eylesin. 24 3 Yanıtla
  • enver uçar: ALLAH rahmet eylesin 25 1 Yanıtla
  • Mdeniz: allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun 20 1 Yanıtla
  • Elbistanlı46: Allah Rahmet eylesin mekanın cennet olsun. 18 2 Yanıtla

Advertisement