İki Tekerlekli Ölüm Makinası - Son Dakika
Güncel

İki Tekerlekli Ölüm Makinası

İki Tekerlekli Ölüm Makinası

Havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan motosikletler ölüm saçmaya devam ediyor.

22.07.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan motosikletler ölüm saçmaya devam ediyor. Yerleşim yapısı sebebiyle bisiklet ve motosikletlerin yoğun olduğu İnegöl'de son meydana gelen kazada 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.

İzmir'deki acemi birliğinin ardından dağıtım izni için geldiği memleketi İnegöl'de ramazan bayramı arifesinde geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanırken, tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde hayata iki gün tutunabilen 22 yaşındaki Emre Şimşek'i bayramın ikinci günü toprağa veren İnegöl'lünün yüreğinde bu acı tazeliğini korurken, önceki akşam Hocaköy Mahallesi'nden gelen 17 yaşındaki motosikletli gencin ölüm haberi, acıyı bir kat daha artırdı. 17 yaşındaki Furkan Salık idaresindeki motosiklet, Hocaköy Mahallesi yolu üzerinde seyir halinde iken, hız sebebiyle virajı alamadı. Genç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkan motosiklet, yolun sağındaki tel örgülere çarptı. Kafası bahçeyi çevreleyen tel örgüleri tutan beton blokuna çarparak yola savrulan sürücü ağır yaralandı. Ağır yaralı genç, olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç sürücü, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen iki saat sonra hayatını kaybetti. Gencin ölüm haberi ailesine ve yakınlarına tez ulaşırken, hastaneye gelen ailesinin feryatları yürekleri dağladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Tekerlekli Ölüm Makinası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement