İki Yıl İçerisinde Türkiye'yi Karanlığa Gömerler' - Son Dakika
Güncel

İki Yıl İçerisinde Türkiye'yi Karanlığa Gömerler'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Mevcut partiler iki yıl içerisinde Türkiye’yi karanlığa gömerler' dedi.

15.10.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen il danışma meclisi toplantısının açılışını İl Başkanı İbrahim Halil Fırat yaptı. Daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, kısa bir konuşma yaptı.

Açılış konuşmasının ardından konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendi iktidarları dışında mevcut partilerin ülkeyi karanlığa gömeceğini kaydederek, “Bugünkü istikrar bir bozulursa mahvoluruz. Çocuklarımız, biz, geleceğimiz çok büyük bir karanlığa girer. İnan olsun şu mevcut partilerden bir tanesi bile Türkiye’yi yönetecek kabiliyete sahip değil. Seçilemezler de diyelim ki bizim hatamızdan dolayı seçildiler. Türkiye’yi iki yıl içerisinde karanlığa gömerler. Maaş ödeyemez bunlar, bir tek çivi çakamazlar. Yollar, okullar, hastaneler yapamazlar. Bizim zamanımızda bereket var bereket. Parayı iyi kullanıyoruz. İyi yolda kullanıyoruz. Yolsuzluk yok bizde hamdolsun” dedi.

Arınç, Türkiye’yi karıştırmaya çalışan şer odaklarının olduğunu ve bunlara müsaade etmeyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“İşte bu geleceği gören bir takım kötü insanlar, şeytanlar, şer odakları Türkiye’yi karıştırmaya çalışıyor. Bunlarla mücadele edeceğiz. Bunlar geçmişte de vardı bugün de var. Su uyur düşman uyumaz. Uyanık olacağız. Hükümetimiz güçlüdür. Her türlü tedbiri alıyor. Bundan sonra da alacak. Bu kötü maksatlı insanlar Türkiye’de kımıldayamayacaklar. Ölenlerimiz oldu, zararlarımız oldu. Ama dersten alacağı herkesin bir pay var. Ama birileri, ’mademki çözüm süreci var, biz de istediğimiz gibi at oynatalım’ diyemezsin. Çözüm süreci olacak ama halkın güvenliği de, halkın can ve mal emniyeti de o derece önemlidir. Kimse yol kesemez, kimse insanları kaçıramaz, kimse iş makinelerini yakamaz, silah çekemez, insanı öldüremez. Bunu yapanlara müdahale ayrı bir şey, çözüm sürecini müzakereyle götürmek ayrı bir şey.”

İki Yıl İçerisinde Türkiye\'yi Karanlığa Gömerler\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Yıl İçerisinde Türkiye'yi Karanlığa Gömerler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement