İkinci Dönem Eğitim Öğretim Yılı Süt Dağıtımı ile Başladı - Son Dakika
Yerel

İkinci Dönem Eğitim Öğretim Yılı Süt Dağıtımı ile Başladı

İkinci Dönem Eğitim Öğretim Yılı Süt Dağıtımı ile Başladı

Malatya ’da 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi ’Okul Sütü Projesi’ kapsamında süt dağıtımı ile başladı.

08.02.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya 'da 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 'Okul Sütü Projesi' kapsamında süt dağıtımı ile başladı.

Sümer İlkokulu'ndan gerçekleşen törene Malatya valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Ali, Tatlı katıldı. Program kapsamında, il genelindeki 422 okulla 63 bin 342 öğrenciye okul kapanıncaya kadar haftanın 3 günü süt dağıtılacağı bildirildi. Vali Süleyman Kamçı, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başladığını belirtti. Öncelikle öğrencilere başarılar dilemek için okula geldiklerini anlatan Kamçı, şöyle devam etti:

"Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü süt projesi kapsamında süt dağıtımı için buradayız. Proje kapsamında haftanın 3 günü süt dağıtılacak."

Törende Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Malatya Kitapları' proje kapsamında hazırlanan kitaplar öğrencilere dağıtıldı. Bugün sadece Sümer İlkokulunda dağıtımı yapılan kitapların gelecek yıl tüm okullara dağıtılacağını anlatan Vali Kamçı, "Gelecek yıl Büyükşehir Belediyemizin sponsorluğunda 2,3 ve 4'üncü sınıflara dağıtılacak olan Malatya Kitaplarının tanıtımını yapmış olduk. Şimdi burada dağıtımı yaptık. Tüm okullara gelecek yıl dağıtımı yapılacak. Bu öğrenciler bahse konu kitapları önceden almış oldular" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkinci Dönem Eğitim Öğretim Yılı Süt Dağıtımı ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement