İkinci Kez Gazi Oldu - Son Dakika
Güncel

İkinci Kez Gazi Oldu

İkinci Kez Gazi Oldu

Darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda yaralandıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine başlanan Özel Harekat polisi 45 yaşındaki Erol Ay'ın, daha önce de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada gazi olduğu kaydedildi.

19.07.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda yaralandıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine başlanan Özel Harekat polisi 45 yaşındaki Erol Ay'ın, daha önce de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada gazi olduğu kaydedildi.

Özel Harekat polisi Erol Ay, 15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda yaralandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Erol Ay, Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve Anabilim Dalı Başkanı eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan tarafından muayene edildi.

Erol Ay'ın kendileri tarafından tedavi edileceğini aktaran Doç. Dr. Özlenen Özkan, "Gazimizin her iki ayağında da yaralar var. Sağ topuğu, sol baldırında derin yaralar var. Hastanın hemen tedavisine başlanacak, tetkiklere başladık. Gerekli müdahalelerde bulunacağız" diye konuştu.

İKİNCİ KEZ GAZİ OLDU

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Terzioğlu, Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Plastik Cerrahi Kliniği'ndeki odasında Erol Ay'ı ziyaret etti. Cemil Tonbul, "Gazimiz 2002 yılında Cudi'de PKK'ya karşı çarpışırken gazi oldu. Ay benim Özel Harekat Dairesi'nde görev yaptığım dönemde gazi olmuştu. Antalya'da Özel Harekat polisi olarak görev yaparken kurs ve eğitim için Ankara'ya gitti. Tam da bu sırada yine hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında yaralanarak ikinci kez gazi oldu. İnşallah en kısa sürede tedavi olarak aramıza katılacaktır. Hocalarımızla birlikte ziyaret ettik. Morali iyi daha da iyi olacak" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkinci Kez Gazi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement