İkinci Milli Birlik Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İkinci Milli Birlik Toplantısı

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, terör örgütü PKK'nın Kürtlerin temsilcisi olmadığını belirterek, "(PKK) Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir.

04.06.2016 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, terör örgütü PKK'nın Kürtlerin temsilcisi olmadığını belirterek, "(PKK) Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir." dedi.

"Milli Birlik Toplantıları"nın ikincisi "Sözümüz, özümüz kardeşlik" temasıyla Ankara'da bir otelde düzenlendi.

Toplantının sonuç bildirisini açıklayan Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Koçak, yörük Türkmen kültürüne hizmet eden sivil toplum kuruluşları ve Anadolu Köy Korucuları Konfederasyonuna bağlı derneklerle güzel bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi.

Alman Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını şiddetle kınadıklarını dile getiren Koçak, "Tarihi soykırımlarla özdeş bir devlet Türkiye'ye ders vermeye kalkamaz" ifadesini kullandı.

Yörük Türkmenler ve Kürtlerin Türkiye ve bölgesindeki tüm emperyalist projelerin karşısında bütün olarak yer alma ve mücadele etme azmi içerisinde bulunduğunu vurgulayan Yıldırım, "Yörük Türkmenler ve Kürtler dün Selahattin Eyyubi ve Derbent ruhunda olduğu gibi bugün de aynı ruhla mücadele etme azmi içerisindedirler. PKK, Kürtlerin temsilcisi değildir. Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir. Bu yeni oyuna dikkat etmek gerekmektedir." şeklinde konuştu.

"PKK kaybetmeye, yok olmaya, kahrolmaya mahkumdur" diyen Koçak, korucuların statüsünün acilen gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmanın ardından, terör örgütüyle mücadelede milli duyarlılığı yüksek tutarak fedakarca çalışan bazı basın mensuplarına onur ödülleri takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İkinci Milli Birlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement