İkiz Başkanlar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İkiz Başkanlar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

İkiz Başkanlar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç\'ı Ziyaret Etti

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, Yönetim Kurulu seçimleri sonucunda seçilen ikiz kardeşler Tarık ve Rumeysa Mut ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek 2016 yılında gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında hem bilgi verdiler hem de çocuklara verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

08.12.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, Yönetim Kurulu seçimleri sonucunda seçilen ikiz kardeşler Tarık ve Rumeysa Mut ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek 2016 yılında gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında hem bilgi verdiler hem de çocuklara verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

Çocuk Meclisinin yapılan seçimlerde bir yıl süre ile başkanlığına seçilen ikiz kardeşler Tarık ve Rumeysa Mut "Bizlerin daha donanımlı, daha başarılı olabilmesi için bu imkanları bize sağlayan ve bize bir baba şefkati ile yaklaşıp, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyoruz" dediler.

Çocuk Meclisinin yeni ikiz başkanları ve yönetimine başarılar dileyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Çocuk Meclisimiz Melikgazinin sosyal hayatına renk katan bir meclistir. Amacımız çocuklarımızın gerek fiziki olarak, gerek zihinsel ve gerekse ruhsal olarak gelişimlerine katkı sağlamak. Çocukların sosyal yönlerini zenginleştirmektir" dedi.

Çocukların düzenlenen kurslarda aldıkları dersler ile TEOG'a hazırlandıklarını ve başarılı olduklarını ve ailelere bir bakıma katkı sağladığını belirten Başkan Büyükkılıç, şu anda 1500 üyesi olan çocuk meclisi üye sayısının yeni katılımlar ile artmasını beklediğini, Bu arada güvenen ve çocuklarını bizlere emanet eden ailelere de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Memduh Büyükkılıç, çocuk meclisi üyelerine kol saati ve kitap hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkiz Başkanlar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement