İkiz Bebek Bekleyen Karısını Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

İkiz Bebek Bekleyen Karısını Öldürüp İntihar Etti

İkiz Bebek Bekleyen Karısını Öldürüp İntihar Etti

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, ziyarete gittiği kayınpederinin evinde karısıyla tartışan şahıs, ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile eşini öldürüp intihar etti.

22.06.2016 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ziyarete gittiği kayınpederinin evinde karısıyla tartışan şahıs, ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile eşini öldürüp intihar etti.

Olay, saat 17.00 sırasında Seydikemer'e 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kayacık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye'de yaşayan ve bir otelde aşçılık yapan Ercan Durmaz (31), 1 yıl önce Nezahat Durmaz (30) ile evlendi. Bugün sabah saatlerinde ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile karısıyla birlikte Kayacık Mahallesi'nde ikamet eden kayınpederi Bayram Aslan'ı ziyarete gelen Ercan Durmaz, öğleden sonra bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Ev halkının bahçede oturduğu sırada içeriye giren çiftin tartışması kavgaya dönüştü. Odada asılı olan av tüfeğiyle eşi Nezahat Durmaz'ın başına ateş ederek öldüren öfkeli koca, daha sonra aynı silahla intihar etti.

BEBEKLER KURTARILAMADI

İçeriden gelen iki ele silah sesiyle büyük bir panik yaşayan çiftin yakınları, içeriye girdiklerinde karı kocayı kanlar içinde buldu. Olayın haber verilmesi üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. 7 aylık iki bebekleri kurtarmak için anneye yoğun müdahalede bulunan sağlık ekipleri, tüm çabalarına rağmen bebekleri de kurtarmadı.

Olaya şahit olan ve acı haberi alır almaz adrese gelen Durmaz çiftin yakınları, sinir krizi geçirdi. Çiftin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıpa gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İkiz Bebek Bekleyen Karısını Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement