İl Başkanı Karatay, "1 Kasım'da Yeniden Tek Başına İktidar Olarak Çıkacağız" - Son Dakika
Yerel

İl Başkanı Karatay, "1 Kasım'da Yeniden Tek Başına İktidar Olarak Çıkacağız"

İl Başkanı Karatay, "1 Kasım\'da Yeniden Tek Başına İktidar Olarak Çıkacağız"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, il başkanlığında bir basın toplantısı yaparak dün Ankara’da açıklanan AK Parti seçim bildirgesini değerlendirdi.

05.10.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, il başkanlığında bir basın toplantısı yaparak dün Ankara'da açıklanan AK Parti seçim bildirgesini değerlendirdi.

AK Parti'nin seçim bildirgesinin Türkiye'nin her alanında, her insana hitap ettiğini ve her kesim insanın düşünüldüğünü belirten Başkan Karatay, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidar olacağını ve Aksaray'da da 3-0 seçimi alacaklarını söyledi.

Başkan Karatay, "Partimizin seçim beyannamesi sayın başbakanımız genel başkanımız açıkladı. Son derece güzel bir seçim beyannamesiydi. Vatandaşlarımızın tüm istekleri eksiksiz olarak ele alınmış. Seçim çalışmaları kapsamında bizde var gücümüzle çalışacağız. Eğitim reformu bizim için çok önemli. 2002 yılında genel bütçede eğitim, Milli Eğitim Bakanlığına ayrılan bütçe bugün itibari ile 10 katı artış gösterdi. Eğitime hükümetimiz çok önem veriyor. 1 Kasım seçimlerine yeni bir reform, yeni bir ekonomik kalkınma ile inşallah vatandaşın karşısına çıkacağız. Bu seçimde de tek başına iktidar olarak çıkacağız ve çıktıktan sonra 2023'e kadar büyük bir değişim olacak. 1 Kasım seçimleri ile birlikte birçok kazanımı da vatandaşlarımızı kavuşturmuş olacağız" dedi.

"ARTIK SEMT POLİKLİNİĞİ GECEDE HİZMET VERECEK"

Geçtiğimiz haftalarda bir protokol imzaladıklarını belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, "Bir protokol imzaladık. Hastanemiz yoğun çalışan bir hastane yıllık 1 milyon 300 bin civarında hasta bakan bir hastanemiz. Bu hastanemizin acili çok yoğun çalışıyor, polikliniklerde öyle. Zaman zaman tıkanıklıklar yaşanıyordu. Bir bununla ilgili Meydan Mahallesi'nde olan Semt Polikliniğinde bir düzenleme yapmak istedik. Semt polikliniğini artık bundan sonra akşamları da hizmete açıyoruz. Burada 16.00 ile 24.00 arası bir hekimimiz görevli olacak. Böylelikle hastanemiz acil servisini de rahatlatmış olacağız. Hastanemizde ayrıca gece de uzman hekimlerimiz hastanelerde sağlık hizmeti verecek" diye konuştu.

"AKSARAY'A 11 MİLYON TL ÖDENEK"

Geçtiğimiz aylarda Özel İdaresi bütçesine 6 Milyon TL ödenek çıkarttıklarını belirten Başkan Karatay, geçtiğimiz hafta da 5 Milyon TL daha ödenek çıkarıldığını belirterek, "Seçim öncesinde Aksaray'ımıza 11 Milyon TL'lik bir ödenek çıkmış oldu. Bu gerçekten çok iyi bir miktar. Seçim öncesi 11 Milyonluk bir ödenek Aksaray'a kazandırıldı. Bu ödeneği de seçim öncesi ve sonrası hizmetlerde kullanacağız. Biz en hızlı şekliyle bu parayı hizmete kullanacağız" dedi.

Temeli atılacak olan yeni hastane binası ile ilgili de bilgiler veren Başkan Karatay, "Sağlık Bakanımıza bir davette bulunduk. Hastane temel atma töreni ile ilgili. Müsait olursa gelip temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bu hastanemizin de temelini atıp en kısa sürede bitireceğiz inşallah. Hastanemizin odaları 30 metre kare büyüklüğünde. Gerçekten otel konforunda bir hastane. Tıp Fakültesi hastanesi de buna ek olarak inşallah kısa sürede tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Aksaray Ortaköy arası duble ve genişletilmiş yol çalışması kapsamında yolun ihalesinin yapıldığını ifade eden Başkan Karatay, "Bu yolumuzda şu an kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Vatandaşımızın arazisine değerinin üzerinde bir ödeme yapılacak. Vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Uzun yıllardır beklenen bu yolu da şehrimize kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yumuşak da katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Başkanı Karatay, '1 Kasım'da Yeniden Tek Başına İktidar Olarak Çıkacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement