İl Başkanı Mustafa Köse'den Veda - Son Dakika
Yerel

İl Başkanı Mustafa Köse'den Veda

İl Başkanı Mustafa Köse\'den Veda

Antalya’nın Demre ilçesinde AK Parti Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partililere veda etti.

09.01.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde AK Parti Teşkilatı'nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partililere veda etti. Yeni İl Başkan adayı Rıza Sümer'i de tanıtan Köse, 11 Ocak 2015 tarihinde yapılacak kongrede Sümer'e destek çağrısında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İl Başkan adayı Rıza Sümer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Demre Teşkilatı'nı ziyaret etti. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Demre Hizmet Koordinatörü Veli Sertbaş, parti yönetimi ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Köse ile Sümer, İl Başkanlığı Kongresi'nin 11 Ocak Pazar günü Başbakan Prof Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da katılımı ile gerçekleştirileceğini belirterek ilçe teşkilatından destek istedi.

Demreli vatandaşları Kepez'de düzenlenecek mitinge davet eden Köse, görevi boyunca destek olan ilçe yönetimi ve partililere teşekkür ederek, "Buraya ne zaman gelsek Allah razı olsun içinizden birisi gibi bizleri karşıladınız. Demre ile her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim" dedi. İl başkan adayının belirlenmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Köse, "2006 yılında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım daha önce de gençlik kollarında çalıştım. 4 yıldır ilçe başkanlığını yürütüyorum. Gelinen süreçte bu görevi bırakmamız gerekiyor, Rıza Sümer'e görevi devrediyoruz. Görev süresinde sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapmış olmaktan bahtiyarlık duydum" ifadelerini kullandı.

Demre İlçe Teşkilatı'nın başarılı bir teşkilat olduğunun altını çizen Köse, "Çalışkan bir teşkilatla birlikte çalışmaktan mutlu oldum. Güzel günlerimiz olduğu kadar meşakkatli günlerimiz de oldu. Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Rıza Sümer ise Köse gibi başarılı bir başkanın ardından il başkanı olmanın ağırlığı ve sorumluluğunun bilincinde olduğunu ifade ederek, "2006'da il yönetimine girdim. Siyasetin tek limanı ahlaktır. Biz bu terbiye ile yetiştik başkanımızdan da bu terbiyeyi aldık. Başbakanımızın verdiği görevin kutsiyetini ve sorumluluğunu biliyorum. Türkiye ve Antalya'da isim yapmış Mustafa Köse'den sonra bu göreve gelmek, il başkanlığı yapmak çok zor olacak ama sizlerin destek ve dualarınızla bunu aşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. if

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından partililerle birlikte hizmete girecek olan yeni belediye binasına giden Köse, Belediye Başkanı Süleyman Topcu tarafından makamında ağırlandı. Köse, daha sonra Kaş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etmeye gitti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Başkanı Mustafa Köse'den Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement