İl Başkanı Özden İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Başkanı Özden İlçeleri Ziyaret Etti

İl Başkanı Özden İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer İle birlikte Cuma ziyaretleri kapsamında, ilçeleri ziyaret etti.

27.12.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile birlikte Cuma ziyaretleri kapsamında, ilçeleri ziyaret etti.

Göreve geldiği günden itibaren çeşitli nedenlerle gitmediği ilçe, görüşmediği teşkilat mensubu bırakmayan, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, bu ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, her Cuma bir ilçeyi ziyaret etmeye başladı. İlçe kongrelerinin tamamlanması ile birlikte, ilk Cuma ziyaretlerini Akkışla, Sarıoğlan ve Bünyan ilçelerine gerçekleştirdi.

İlk ilçe ziyaretini Akkışla ilçesine yapan Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile birlikte önce ilçedeki esnafları ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. Ardından da ilçe teşkilatına geçerek, Akkışla İlçe binasının açılışını yaptı. Açılış sonrası ilçe teşkilat mensupları ile de bir araya gelen Özden ve Tamer, yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundu. Teşkilat mensupları ile yapılan toplantı sonrasında da, Özden ve Tamer tarafından partiye katılan 15 kişiye parti rozetleri takıldı.

Günün ikinci ilçesi ise Sarıoğlan oldu. Burada da esnaf ve ziyareti yapan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve ilçe koordinatörleri daha sonra teşkilat mensupları ile bir raya gelerek, toplantı yaptı. Son ilçe ziyareti de Bünyan ilçesine gerçekleştirildi. İlçe binasında teşkilat mensupları ile bir araya gelen heyet, burada Aralık Ayı Bünyan İlçe Danışma Toplantısını da gerçekleştirdi. Ziyaretler sonrasın da ilçe başkanlarına, İlçe Koordinatörleri tarafından çiçek takdim edildi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, bu ziyaretlerin her Cuma günü ilçeler nezdinde gerçekleştirileceğini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Başkanı Özden İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement