İl Dernekler Müdürü'nden Tayin Sitemi - Son Dakika
Güncel

İl Dernekler Müdürü'nden Tayin Sitemi

İl Dernekler Müdürü\'nden Tayin Sitemi

İzmir İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, Hatay Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne tayin edilince, sosyal medyada sitemini dile getirdi.

18.04.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, Hatay Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne tayin edilince, sosyal medyada sitemini dile getirdi.

İzmir İl Dernekler Müdürlüğü görevine 2004 yılında atanan Bülent Korkmaz, Hatay Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi. 20 Nisan itibariyle İzmir'deki görevinden ayrılacak olan Korkmaz, bu durumdan memnun olmadığını sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından dile getirdi. Bülent Korkmaz, şunları yazdı:

"2004 yılından itibaren onurum ve serefimle yürüttüğm İl Dernekler Müdürlüğü görevinden 20.04.2015 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Bu süreçte sivil toplumun gelişmesi adına birlikte mesai yaptığımız gerçek gönül dostlarıma sonsuz teşekkürler. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Ucuz ayak oyunları ile tayin olmamı kendilerinin başarıları zanneden kişilerin de olduğunun farkındayım. Onlara mutluluklar dileyeyim buradan. Ama bir Romen atasözü der ki 'itler istedi diye atlar ölmez.' Ben bilir ve inanırım ki bizi bir yaradan var ve bizim adımıza en güzel hesabı o yapar. ve o hesap hiç şaşmaz. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. En içten saygılarımla..."

Bazı sivil toplum örtütü üyeleri de Korkmaz'ın tayininin durdurulması için internet üzerinden kampanya başlattı. Yaklaşık 250 kişinin destek verdiği bu kampanyaya katılanlar, Korkmaz'ın İzmir'de kalmasını istedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İl Dernekler Müdürü'nden Tayin Sitemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement