İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'a Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'a Veda Yemeği Düzenlendi

Iğdır İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ için geçtiğimiz Pazartesi günü Polisevinde veda yemeği düzenlendi.

21.02.2014 13:59  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenlenen veda yemeğine, Valimiz Sayın Ahmet Pek, Eşleri Ayfer Pek Hanımefendi, İbrahim Karadağ ve eşi, Kars Valisi, Ardahan Valisi, Adalet Komisyon Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve eşi, Garnizon Komutanı,Aralık ve Karakoyunlu Kaymakamı ile Iğdır il Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Yüksel Babal katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Vali, konuşmalarında;''Malumunuz bugün burada görev yeri değişen İl Emniyet Müdürümüz için bir veda yemeği düzenlendi. Bizler devletimizin tebliğ ettiği görevleri ifa etmek üzere buradayız. Bu görevler tabi belli bir süreye tabidir. Özellikle bu bölgedeki hizmet süresi fazla olmuyor. İl Emniyet Müdürümüz de Hükümetimizin öngördüğü süreyi tamamlayıp başka bir göreve nakledildi. Emniyet Müdürümüz bu süre zarfında görevini en iyi şekilde, layıkıyla ifa etmiştir. Eğer ilimizde bir huzur ortamı varsa bu elbette emniyet müdürü ve personelinin özverili çalışmalarıyla olmuştur. Tabi bu konuda adli erkanın ve Jandarma Komutanlığının fonksiyonu da büyüktür. Keza Milli istihbarat ile Hudut Alayının destekleri de son derece önemlidir.

Bizler bu görev sürecinde İl Emniyet Müdürü ile teşkilatından memnun kaldık. Bu süre zarfında şehrimizin huzur ve güvenliğinde herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmedi. Bu nedenle Emniyet Müdürümüze göstermiş olduğu fedakarca çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Tabiî ki Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan ve bu teşkilatın önemli noktalarında görev yapmış Yüksel Babal'ın bu görevi yine en iyi şekilde yürüteceğinden şüphem yoktur. Bu vesileyle her ikisine de bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum''dedi.

Vali Ahmet Pek, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'ı başarılı hizmetlerinden dolayı plaket ile taltif etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'a Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement