İl Emniyet Müdürü Salmaner, Kahta Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Emniyet Müdürü Salmaner, Kahta Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

İl Emniyet Müdürü Salmaner, Kahta Emniyet Müdürlüğü\'nü Ziyaret Etti

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

08.04.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Kahta Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelin Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıl Dönümü'nü kutladı. Öğleden sonra Kahta'ya gelen ve Hürriyet Polis Merkezi'ne giden Salmaner'e İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fevzi Bilgiç eşlik etti.

Kahta İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Ömer Faruk Boran ve Durmuş Ali Özkan, emniyet amirleri ve polis memurları tarafından kapıda karşılanan Salmaner, polis merkezine geçerek personelin yıl dönümünü kutladı.

Polis merkezinde bir süre oturduktan sonra ziyaret hakkında bilgi veren Fikret Salmaner, Türk Polis Teşkilatının 169. Yıldönümü nedeniyle tüm ilçeleri gezdiklerini, bu gün de Kahta'ya gelerek, personelin yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

Kahta Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı bir grafik çizdiğine dikkat çene Salmaner, "Kahta'da personel yetersizliği olmasına rağmen başarılı bir grafik çizildiğini görüyoruz. Özellikle seçim dönemindeki başarılarını ve toplumun huzuru için gösterdikleri çabayı yakından izledik. Asayiş olaylarının çözümü noktasında Kahta oldukça başarılı bir noktaya geldi. Bu başarının devam etmesi için İl Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü desteği veriyoruz. Tüm arkadaşlarımı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Emniyet Müdürü Salmaner, Kahta Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement