İl Genel Meclisi 4'üncü Birleşimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi 4'üncü Birleşimi Yapıldı

İl Genel Meclisi 4\'üncü Birleşimi Yapıldı

Bilecik İl Genel Meclisi Ocak ayı 4’üncü birleşimi bugün görüşülen 2 madde ile sona erdi.

07.01.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Genel Meclisi Ocak ayı 4'üncü birleşimi bugün görüşülen 2 madde ile sona erdi.

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılan Ocak ayı 4'üncü birleşimi, bugün görüşülen 2 madde ile sona erdi. İlk gündem maddesi olarak makine ve ekipmanların 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren belirli birim fiyatları ile kiraya verilebilmesi talebi görüşüldü. Madde, Plan ve Bütçe komisyonunda görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi. İkinci gündem maddesi olarak 11 EL 945 plakalı ambulans aracın Bozüyük Devlet Hastanesine devir işlemlerinin yapılması görüşüldü. Görüşülen madde birliğiyle kabul edilerek, Bozüyük Devlet Hastanesine himayesi altında kullanılan 11 EL 945 plakalı ambulans, hastaneye devir oldu.

EK ÖNERGE TARTIŞMASI

MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi, Orhan Uğurlu, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım'a yazılı önerge verildi. Önergede, "Geçen ay yapılan komisyon çalışmalarında Osmaneli İlçesi Sakarya havzasındaki Kum-çakıl ocakları incelendiğinde asıl şikayet söz konusu olan Kar-Çet isimli firmanın son aldığı ocağa gidilmemiştir. Ocağın incelenmesini talep ediyoruz" şeklinde oldu. Bu önerge üzerine söz alan AK Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan "Bahsedilen Kar-Çet madenciliğe gidildi. Hatta orada Orhan Uğur bey de bizzat oradaydı. Gidilmemiştir ibaresi yanlıştır" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkan Serkan Yıldırım ek önerge ile gündeme alınması istenilen teklifi oyladı. Oylanan teklif oy birliği ile 'Kabul' edildi.

Ocak ayı 5'inci birleşim, yarın saat 10: 30'da Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılacağı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi 4'üncü Birleşimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement