İl Genel Meclisi Üyelerinden, Kaymakam Pınar'a Destek - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Üyelerinden, Kaymakam Pınar'a Destek

19 Eylül Gaziler Gününde yaşanan olayın ardından sosyal medyada ve bazı yayın organlarında Sivas’ın Yıldızeli ilçesi Kaymakamına karşı başlatılan karalama kampanyasına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.

24.09.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Gaziler Gününde yaşanan olayın ardından sosyal medyada ve bazı yayın organlarında Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Kaymakamına karşı başlatılan karalama kampanyasına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.

İlçede siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve dernekler Kaymakam Ahmet Can Pınar'a destek mesajları yağdırıyor. Son olarak İl Genel Meclis Üyeleri bir açıklama yaparak kaymakama desteğini açıkladı.

İl Genel Meclisi Üyesi Ziyaeddin Mat yaptığı açıklamada, "İlçe Kaymakamımız saygın kişiliği ve devlet adamlığı ile hepimize örnek olmuştur. Yapılan bu mesnetsiz davranış sadece Kaymakamımıza değil tüm ilçemize yapılmış ağır bir hakarettir. Bu olay asla kabul edilemez. Duyduğumuz ilk andan itibaren olaya karşı tavrımızı sert bir şekilde ifade ederek gerek bazı ortamlarda gerekse sosyal medya üzerinden tepkimizi dile getirdik. Bizim olaya karşı tavrımız çok nettir. Kaymakamımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor yanında olduğumuzu ifade ediyorum." dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Nazif Arar ise, "İlçemizde uzun zamandır ilk defa birlik ve beraberlik içerisinde eğitimde olumlu gelişmelerin yaşandığı şu günlerde ortaya atılan bu iddiaları şiddetle kınıyorum. İlçe Kaymakamımıza yönelik yapılan bu saldırıyı kınıyor, biran önce bu yanlıştan dönülmesini temenni ediyorum. İl Genel Meclisi, parti teşkilatı, İlçe Başkanı ve tüm yönetim olarak Kaymakamımızın sonuna kadar arkasındayız ve onu kimseye yedirmeyiz. Bizlerde bu kirli kampanya ya karşı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız." diye konuştu.

İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Doğruyol'da yapılan saldırıyı kınadığını belirterek Kaymakam Pınar'ın destekçisi olduğunu söyledi. Doğruyol, "Olayın ardından böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu ifade ettik ve tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. Kaymakamımızın her zaman yanındayız ve elimizden geleni de yapmaya hazırız."şeklinde konuştu.

Tokat Osmanlı Ocakları 1453 Başkanı Ercan Alma'da sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi. Dernek Başkanı Alma, "Yıldızeli ilçe kaymakamız hakkında yapılan karalamalar ve de mesnetsiz itamlar hala ilçemiz içindeki bazı nefsine kapılmış ve makam uğruna şuursuzca ahlaksızca sırf makam uğruna sevabı günahından çok olan saygı değer kaymakamımıza karşı yaptıkları çirkin ithamları aynen kendilerine iade olunur. Zira günahsız hatasız kul olmaz o arkadaşlara da sormak isterim sizler acaba ne kadar dürüstsünüz ithamlarınızda. Yoksa birilerinin maşası mısınız? Bu arada Kaymakamımıza sahip çıkan Belediye Başkanımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve sivil toplum örgütü kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Mesele herhangi bir partiden olmak değil Hakkın ve haklının yanında olmaktır." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Üyelerinden, Kaymakam Pınar'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement