İl Milli Eğitim Müdürü Aşım'dan 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım'dan 30 Ağustos Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım\'dan 30 Ağustos Mesajı

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıldönümü olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

30.08.2016 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümü olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım mesajında, "Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan, aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşu anlamına gelen 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümünü kutladığımız bugün, milletimiz için gurur ve iftihar günüdür.30 Ağustos 1922'de kazanılan Büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Birlik-beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla zafere ulaşan milletimizin inanç ve kararlılığını anlatan 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an bile olsun tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Zafer Bayramı'mızı içtenlikle kutluyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü Aşım'dan 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement