İl Milli Eğitim Müdürü Talas'ta Görev Yapan Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü Talas'ta Görev Yapan Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Talas\'ta Görev Yapan Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Talas’ta görev yapan okul müdürleriyle Tekden Kolejinde değerlendirme toplantısı yaptı.

11.04.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Talas'ta görev yapan okul müdürleriyle Tekden Kolejinde değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Kurum olarak bir bütünüz, en alt kademesinden, en üst kademesine varıncaya kadar biz, bir aileyiz. Onun için samimiyet önemli, günümüzde akademik bilgiye ulaşmak çok zor değil, sosyalleşmek önemli! Bundan dolayı sosyal hayatı yaşatmak biz eğitimcilerin vazgeçilmezlerinden birisi olmalı. Zaman, zemin, süreç insanı bir yerlere getiriyor. Birbirimize değer vermeliyiz, iş yerindeki huzur, kişisel bazda da insanları ve aileleri etkiler. Hepimiz bu ülkenin değerleriyiz, insanlara ötekileştirmeden değer vermeliyiz, ülkemizin hizmete ihtiyacı var, ondan dolayı en iyisini yapmak zorundayız" dedi.

Toplantının sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz okul müdürlerinden uygulamaya koydukları projeler hakkında bilgi aldı - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü Talas'ta Görev Yapan Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement