İl Müdürü Durmuş, Öğrencilerin Yüreğine Su Serpti - Son Dakika
Yerel

İl Müdürü Durmuş, Öğrencilerin Yüreğine Su Serpti

İl Müdürü Durmuş, Öğrencilerin Yüreğine Su Serpti

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, il genelinde eğitim alanındaki başarılarını daha da arttırma çabasında olduklarını, bunu da başaracaklarına inandığını belirterek, "Okul müdürleri başarısızlıklar sonrası mazeret üretmesin” dedi.

27.08.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, il genelinde eğitim alanındaki başarılarını daha da arttırma çabasında olduklarını, bunu da başaracaklarına inandığını belirterek, "Okul müdürleri başarısızlıklar sonrası mazeret üretmesin" dedi.

Bilecik'te göreve başlayan Türkiye'nin ilk başörtülü Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İHA Bilecik Muhabirini İbrahim Sünetci'yi ziyaret etti. Göreve geldiği gün kapısının hiç kapanmaması talimatını veren Durmuş, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında müdürlüklerince yapacakları yeni projeler bilgi verdi. Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın eğitime çok fazla destek verdiğini anlatan Durmuş, "Vali beyin destekleri neticesinde ben de yeni başladığım il müdürlüğü görevinde kendimi çok şanslı hissediyorum. Sayın valimiz eğitim açısında geliştirilen projelere hassasiyetle yaklaşarak desteklerini esirgemiyor. Bu destekte bizleri daha fazla motive ediyor. Bu desteklerden dolayı il müdürlüğü olarak bir mazeret üretecek durumuz yok. Bizlere de eğitimde en üst seviyelere çıkmak kalıyor. Ben okul müdürlerinde kaptığım toplantılarda 'bir okulda başarı varsa hizmetlisinden en üst seviye kadar başarıdır, ama bir okulda başarısızlık varsa bana bu öğrenci şöyle, bu veli böyle, bu böyle yapmış, şu şöyle yapmış gibi mazeretle gelmeyin' dedim. Başarısız olduklarında okul müdürlerine de 'odanıza dev bir aynı asıyorsunuz, karşısına geçerek ben nerede yanlış yaptım sorusunu kendinize soracaksınız' dedim. Bunları onlara çok rahat söylüyorum, çünkü ben kendim aynı şeyi yapıyorum. Okul müdürleri başarısızlıklar sonrası mazeret üretmesinler" dedi.

"36 bin 124 öğrencimizin yüreğine dokunacağız"

Durmuş, Bilecik'te 36 bin 124 öğrencinin yüreğine dokunacaklarını belirterek, "Amacımız hedefiz 36 bin 124 öğrencinin yüreğine dokunmak. Bu öğrencilerin yüreğini dokunduğun zaman işler kendiliğinden geliyor. Onların yüreklerine dokunabilmek için öğretmenlerimizi motive etmemiz gerekecek. O yüzden Eylül ayı geldiğinde onları nasıl motive edebiliriz diye onların hazırlığı içerisindeyiz. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağız. Bizim yaptığımız bütün işlerimizde Bilecik basınının desteklerini bekliyoruz" " dedi.

Öte yandan, ziyaretler sırasında İl Müdürü Durmuş'a, İl Müdürü Yardımcısı Tahsin Yazır eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müdürü Durmuş, Öğrencilerin Yüreğine Su Serpti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement