İl Müftülüğü ve İhh'dan, Ramazan Kumanyası - Son Dakika
Yerel

İl Müftülüğü ve İhh'dan, Ramazan Kumanyası

İl Müftülüğü ve İhh\'dan, Ramazan Kumanyası

Ramazan ayına 2 gün kala İHH Adıyaman Şube Başkanlığı ile İl Müftülüğü tarafından, yardıma muhtaç ailelere yönelik ramazan kumanyası kampanyası başlatıldı.

16.06.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayına 2 gün kala İHH Adıyaman Şube Başkanlığı ile İl Müftülüğü tarafından, yardıma muhtaç ailelere yönelik ramazan kumanyası kampanyası başlatıldı.

İl Müftülüğü ve İHH Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından başlatılan ramazan kumanya kampanyası için Demokrasi Parkında stant açıldı. 60 ile 80 TL arasında olan ramazan kumanya kampanyasına vatandaşların yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Geçen yıl yapılan ramazan kumanyası kampanyası kapsamında bin 300 aileye ramazan kumanyası yardımı yapılırken, bu yıl yardımların geçen yıla göre daha fazla yapılması bekleniyor.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi, "Adıyaman'ın değişik yerlerinde yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizin Ramazan ayında ihtiyaçlarını karşılamak üzere Adıyaman il müftülüğümüz ile İHH Adıyaman Şube Başkanlığımızca ramazan ayı boyunca yardım kampanyası başlatıldı. Şehir merkezine yerleşen Suriyeli ve Adıyamanlı vatandaşlarımıza yardımlar yapılacak. Fiyatları 60-80 TL arasında değişmektedir. Bizim market ve Koçmar marketlerde kumanyalar hazırlanmaktadır. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız bu marketlerde fatura karşılığında kumanya yardımına katıla bilir ve aynı zamanda da Demokrasi Parkında açmış olduğumuz stanttan da, kumanya kampanyasına dahil olabilirler. Vatandaşlarımız fatura karşılığında kumanya yardımına katılıp iletişim bilgilerini de sunacaklardır. Çünkü kumanya yardımı dağıtımı olduğu zaman biz yardımlarda bulunan vatandaşlarımızı arayarak onları da dağıtıma katılmasını isteyeceğiz. İsteyen vatandaşlarımız katılacak istemeyen vatandaşlarımız da dağıtıma katılmaya bilir. Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını diliyor herkesten destek bekliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, "Malumunuz artık ramazan ayına ramak kaldı. Bizler geçen ramazan'da olduğu gibi bu ramazan'da da, Adıyaman İnsani Yardım Derneği ile İl Müftülüğü iş birliğiyle bu ramazanda da hiç kimse kimsesiz kalmasın diye. Herkes bir şekilde paylaşsın ve paylaştıkça çoğalsın diye bu ramazanda kumanya yardımı kampanyası başlattık. İnşallah bu ramazan yardımı kumanya kampanyası çalışmasına vatandaşlarımız ilgi ve destek gösterirse belki binlerce insana ulaşmış olacağız. ve binlerce kardeşimizle birlikte bu ramazan havasını teneffüs etmiş olacağız. Biz yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize el uzatmak, onlara destek vermek onlarla şu ramazanı daha güzel geçirmek için böyle bir ramazan kumanyası kampanyası başlattık. Cenabı-ı hak bu çalışmayı bereketlensin ve hayırlı kılsın. Bizler hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızın bu konuda destek göstereceğini umuyoruz. İnşallah geçen yıla oranla daha çok insanımıza, kardeşimize ulaşmış olacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müftülüğü ve İhh'dan, Ramazan Kumanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement