İl Özel İdaresi Nevşehir'de 200 Km'lik Yolda Asfalt Çalışması Yapacak - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Nevşehir'de 200 Km'lik Yolda Asfalt Çalışması Yapacak

İl Özel İdaresi Nevşehir\'de 200 Km\'lik Yolda Asfalt Çalışması Yapacak

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi’nin yaz döneminde Nevşehir’in çeşitli ilçelerinde 200 km’lik asfalt çalışması yapacağını açıkladı.

09.07.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi'nin yaz döneminde Nevşehir'in çeşitli ilçelerinde 200 km'lik asfalt çalışması yapacağını açıkladı.

Vali Ceylan, İl Özel İdaresi tarafından asfalt çalışması süren 16 km uzunluğundaki Ürgüp- Başdere yolunda incelemelerde bulundu. Burada İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Akgüller'den çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ceylan, asfalt çalışmasını sürdüren işçilerle de bir süre sohbet etti.

Burada İl Özel İdaresi'nin yaz döneminde gerçekleştireceği yol çalışmaları hakkında gazetecilere bilgiler veren Vali Ceylan, İl Özel İdaresi'nin yaz döneminde çeşitli ilçelerde yaklaşık 200 km'lik asfalt çalışması gerçekleştireceğini kaydetti. Bu güne kadar bunun 25 km'lik bölümünün tamamlandığını ifade eden Vali Ceylan, ay sonuna kadar 100 km'lik yolda asfalt çalışmasının tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı.

Asfalt çalışmalarının yanı sıra bozulan köy ve kasaba yollarında yama çalışmalarının da sürdüğünü belirten Vali Ceylan, köy yolları bakımında Nevşehir'de ciddi bir sıkıntının bulunmadığını vurguladı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Nevşehir'de 200 Km'lik Yolda Asfalt Çalışması Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement