İl Özel İdaresi Personeli Yol-İş Sendikasının İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Personeli Yol-İş Sendikasının İftar Yemeğinde Buluştu

İl Özel İdaresi Personeli Yol-İş Sendikasının İftar Yemeğinde Buluştu

Yol-İş Sendikası 2 No’lu Sivas Şubesi, İnönü Konağında üyelerine iftar yemeği verdi.

21.07.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yol-İş Sendikası 2 No'lu Sivas Şubesi, İnönü Konağında üyelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sendika Başkanı Eyüp Baran, idare birim müdürleri ve personeli katıldı.

Mübarek Ramazan ayında sendika üyesi işçiler ile bir araya gelmek, hem de bir iftar yemeği vermek gayesiyle bu etkinliği gerçekleştirdiklerini dile getiren Yol-İş 2 No'lu Şube Başkanı Eyüp Baran, "İftar yemeğimize tüm sendika üyesi arkadaşlarımızın katılması bizleri mutlu etmiştir. Ben bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan Genel Sekreterimiz Sayın Salih Ayhan'a ve şube müdürlerimize saygı ve sevgilerimiz sunuyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise iftar programında Özel İdare personeli ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu manzarayı ve işçilerimizin birlik beraberliklerini bir arada görmek çok güzel. İnsanın var olduğu her yere hizmet götüren bir kurumuz. Görev mahalli Sivas mülki sınırları, 28 bin 488 kilometrekaredir. Avrupa'da birçok devletten büyük bir coğrafyaya sahibiz. Sivas'ın bugünü dünden daha iyi olacak inşallah. Gece gündüz çalışacağız. Bu ili bir adım ileriye götürmek, kurumsal anlamda bize tevdi edilen görevi layıkıyla yapabilmek için gayret göstereceğiz. İlimizde, ülkemizde bölgemizde huzuru Cenab-ı Allah hep daim eylesin. Sizlerle birlikte iftar yapmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Personeli Yol-İş Sendikasının İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement