İl Protokolü Eskrim Sporcularını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

İl Protokolü Eskrim Sporcularını Ağırladı

İl Protokolü Eskrim Sporcularını Ağırladı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere Adıyaman’a gelen eskrim sporcularını akşam yemeğinde ağırladı.

19.09.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Türkiye Eskrim Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Epe ve Flöre Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Adıyaman'a gelen eskrim sporcularını akşam yemeğinde ağırladı.

Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun ev sahipliğinde Adıyaman Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe, Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Uyun ile 13 ilden gelen 152 erkek ve bayan sporcu katıldı.

Kadim medeniyetler şehri Adıyaman'da eskrim sporcularını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman, sevginin, hoşgörünün, güzelliklerin ve paylaşmanın hala erdem olduğu nadir kentlerden bir tanesidir. Bu şampiyonanın ilimizde düzenlenmesinden mutluluk duyduğumu ifade ederken şampiyonanın toplumun kaynaşmasına vesile olan önemli bir organizasyon olarak değerlendiriyorum. Şampiyonaya katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Verilen yemek sonrası Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sporcularla birlikte fotoğraf çektirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Protokolü Eskrim Sporcularını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement