İl Toprak Koruma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İl Toprak Koruma Kurulu Toplantısı

İl Toprak Koruma Kurulu Toplantısı

Eskişehir İli Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün Kütahya yolu üzerindeki hizmet binasında gerçekleştirildi.

05.11.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İli Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Kütahya yolu üzerindeki hizmet binasında gerçekleştirildi.

Vali Güngör Azim Tuna'nın başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, yaptığı açılış konuşmasında, kamunun menfaatini gözetmek adına yapılan toplantının önemine dikkat çekti. Tarım arazilerinin korunması ve geliştirilmesi sürecinde toplumsal, ekonomik ve çevresel boyutların katılımcı yöntemlerle değerlendirildiğini söyleyen Tuna, tarım arazilerinin amaç dışı ve yanlış kullanılmasını önlemek adına kurulun bir araya geldiğini aktardı.

Toplantı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından, gündemde yer alan konular görüşülerek karara bağlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Toprak Koruma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement