İlahiler Sinan Topçu'dan - Son Dakika
Güncel

İlahiler Sinan Topçu'dan

İlahiler Sinan Topçu\'dan

'Temaşa-i Ramazan' programında huzurlu bir konsere imza atan Sinan Topçu, en güzel ilahileriyle Bursa'da gönülleri fethetti.

15.07.2014 13:56  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Temaşa-i Ramazan' etkinliklerinde konser veren Sinan Topçu, en güzel ilahilerle huzurlu bir akşama adını yazdırdı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 'Temaşa-i Ramazan' programı, Merinos Parkı'nda tüm keyfiyle devam ediyor. Bursa'da Ramazan gecelerinin klasiği haline gelen etkinliklerde Merinos Parkı'nı dolduran vatandaşlar, önce, usta sanatçı Sinan Topçu'nun konserini dinledi. Bursa'nın usta sanatçılarından biri olan Topçu, ilahileriyle dinleyenlere duygusal anlar yaşattı. En sevilen ilahilerini semazenlerin gösterisi eşliğinde seslendiren Topçu, vatandaşlara huzur dolu saatler yaşattı.

Programın ikinci bölümüne ise 'Bursa'da Sefa' konseri damgasını vurdu. Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, konserde gönüllere yer etmiş ve dillerden düşmeyen Türk Sanat Müziği eserleri ile vatandaşlara müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlahiler Sinan Topçu'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement