İlber Ortaylı'nın Bilemediği Soru - Son Dakika
Yaşam

İlber Ortaylı'nın Bilemediği Soru

İlber Ortaylı\'nın Bilemediği Soru

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını Kenan Işık'ın yerine, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı sundu.

05.06.2016 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını Kenan Işık'ın yerine, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı sundu. Ilber Ortaylı, 3 bin TL değerindeki 4. soru kağıt oyunlarıyla ilgili olunca, "İtiraf ediyorum, bu benim bilebileceğim bir soru değil" dedi.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam İlber Ortaylı'nın Bilemediği Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı
    13:48 Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı

    Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, kaçarken düşerek kanlar içinde kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin Oluçay'ın üzerine koştuğu ve hızlıca kaçtığı görülüyor. Olayın ardından mahalle sakinleri, köpek saldırıları nedeniyle çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

  • Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu
    13:30 Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu

    Hakkari'nin Depin Vadisi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Bedel Akar'ın ahır olarak kullandığı mağaraya aç kurtlar dadanarak 30 keçi ve 30 oğlağı telef etti. Kurt saldırısı sonucunda yaralanan hayvanlar imha edilmek zorunda kalındı.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.

  • Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı
    13:19 Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı

    Kırşehir'de merkez ve Mucur'da yaralı olarak bulunan kızıl şahin ve baykuş, DKMP Kırşehir Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kuşlar, Kırşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

  • Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı
    13:15 Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta yer alan yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı ve doğaya bırakıldı. İtfaiyenin yılanı yakalama çalışması ise öğrenciler tarafından alkış aldı.

  • İstanbul'da yunusların coşkusu kameraya yansıdı
    13:09 İstanbul'da yunusların coşkusu kameraya yansıdı

    Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul Sarayburnu açıklarında 2 yunus balığın metrelerce yükseğe zıpladığı anlar sosyal medyada milyonlarca kez görüntülendi. Alman amatör fotoğrafçı Johannes Moths, Maltepe Sahili açıklarında görüntülediği 2 yunusun ağır çekim tekniği ile yavaşlatılmış görüntülerini paylaştı. Marmara Denizi'nde artan yunus balığı popülasyonu, fotoğrafçıların ilgi odağı haline geldi.


Advertisement