İlçe Mili Eğitim'den Şefkatli Evlere Pastalı Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İlçe Mili Eğitim'den Şefkatli Evlere Pastalı Teşekkür

İlçe Mili Eğitim\'den Şefkatli Evlere Pastalı Teşekkür

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına adeta bir Hızır gibi yetişmesiyle gönüllerde taht kuran Ayvalık Şefkat Evleri Derneğini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, küçük bir pastayla dernek başkanı Fatma Cavlı’ya teşekkür etti.

04.12.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına adeta bir Hızır gibi yetişmesiyle gönüllerde taht kuran Ayvalık Şefkat Evleri Derneğini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, küçük bir pastayla dernek başkanı Fatma Cavlı'ya teşekkür etti.

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği'nin başta kırsal mahallelerde ki okullarda eğitim-öğrenim gören ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği destek nedeniyle takdire şayan çalışmalar yaptığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, 'Ayvalık'ın Fatma Anası' olarak nitelendiren dernek başkanı Fatma Cavlı'ya şükranlarını sundu.

Erkan Bilen'in pastalı ziyaretinde dernek başkanı Fatma Cavlı'ya yönelik sarf ettiği, "Ayvalık'ta binlerce öğrencimizin anası, teyzesi kimsenin bir yere koyamadığı, Şucu, bucu diye sınıflandırdığı sadece zor durumda olanlara koşmaya çalışan, kimsesizlerin hamisi olan, kış gününde fakir fukaranın yüreğini ısıtan, yegane insan. Ayvalık'ın Fatma Anası, İyiki varsın" sözler ise ziyarete adeta damgasını vurdu.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, özellikle 6 gün önce Ayvalık'ta yaşanılan sel afetinde, sel suları altında kalan yaklaşık 150 öğrenciye; ayakkabı, eşofman takımları, pantolon, mont, kazak gibi benzeri giyecek yardımları yaparak, sel mağduru çocuklara yapmış olduğu yardımları ömrü boyunca unutamayacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Cavlı memnun

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı da, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in kendi şahsında başkanı olduğu derneğe yönelik yapmış olduğu pastalı jestten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Allah derneğimize yardımlarda bulunan tüm bağışçılarımızdan razı olsun. Biz sadece o yardımsever insanların derneğimize yaptıkları bağışları, ihtiyaç sahiplerine yönlendirerek, ihtiyaç sahibi ile yardımseverlerimiz arasındaki gönül köprüsü olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden de asıl teşekkür edilmesi gerekenler, derneğimize destek veren bağışçılarımız ve yönetim kurulu üyelerimize olmalıdır" diye konuşarak, yaptığı duygusal pastalı jest için Müdür Bilen'e teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Mili Eğitim'den Şefkatli Evlere Pastalı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement