İlçe Milli Eğitimden Didim 75 Gençliğe Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

İlçe Milli Eğitimden Didim 75 Gençliğe Teşekkür Belgesi

İlçe Milli Eğitimden Didim 75 Gençliğe Teşekkür Belgesi

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim kurumlarına yardımlar yapan Didim 75 Gençlik Oluşumuna teşekkür belgesi verdi.

03.04.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim kurumlarına yardımlar yapan Didim 75 Gençlik Oluşumuna teşekkür belgesi verdi.

Didim'de kurulduğu günden bu yana Eğitim, Spor, Sosyal Yardımlaşma ve Engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Didim 75 Gençlik Oluşumunun yaptığı çalışmalara karşılıksız kalmıyor. İlçedeki Eğitim kurumlarına destek olmasından dolayı Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürleri Kaya Ziya Bacanak ile Hasan Kuyumcu Didim 75 Gençlik Oluşumunu ziyaret etti.

Şube Müdürlerine Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile oluşum üyeleri ağırladı. Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kuyumcu Didim'de 75 Gençlik Oluşumu tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için eğitim yılı başında yardım kuponlarının kendilerine ulaştırıldığını ve bunları dağıttıklarını belirterek "Bunun dışında Arif Nihat Asya İlkokuluna da destekleriniz oldu. Sizlerin hiçbir karşılık beklemeden çocuklara ve eğitime yönelik bu destekleriniz önemli; Tek amacınız Didim olan bu tür bir oluşumunun hayır için bu tür çalışmalar yapması takdire şayen; sizler birilerinin arka bahçesi olmadan pırıl pırıl çalışan bir derneksiniz. Katkılarınız ve emeğiniz için teşekkürler" dedi.

Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ise Didim'de oluşum olarak başladıkları çalışmayı dernekleşmeye çevirmek için girişimlerde bulunduklarını belirterek "Bizler Didim'de bir avuç Didim sevdalısı olarak Didim ve Didim'de yaşayanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların kamuoyunca takdir edilmesi bizleri de daha da mutlu ediyor ve teşvik ediyor. Bu güzel davranışınız için Oluşum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Şube Müdürü Hasan Kuyumcu, Didim 75 Gençlik Oluşumu İzzet Sirel'e teşekkür belgesi verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Milli Eğitimden Didim 75 Gençliğe Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement