İlçe Müftüleri Gölpazarı'nda Toplandı - Son Dakika
Yerel

İlçe Müftüleri Gölpazarı'nda Toplandı

İlçe Müftüleri Gölpazarı\'nda Toplandı

Bilecik İl Müftülüğü'en her ay farklı bir ilçede düzenlediği İlçe Müftüleri toplantısının Mayıs ayı bölümü Gölpazarı ilçesinde tertiplendi.

08.05.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Müftülüğü'en her ay farklı bir ilçede düzenlediği İlçe Müftüleri toplantısının Mayıs ayı bölümü Gölpazarı ilçesinde tertiplendi.

Toplantıya Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Özdemir Taş, Gölpazarı İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre, Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Söğüt İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal, İnhisar İlçe Müftüsü Yusuf Savuran, Yenipazar İlçe Müftüsü Aşur Akyol, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ramazan Kara ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy katıldı. Toplantıda, 2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama hazırlıkları, cami görevlileri çalışma talimatı, cami ve mescit müştemilatlarının kiraya verilmesi ve gelirlerinin toplanması, ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarının yıl sonu bitirme sınavları ve 8 Haziran tarihinde Bilecik'te Merkez Şerif Paşa Camii'nde yapılacak olan bölge yarışması konularında değerlendirmeler yapılarak görüşler ele alındı.

Öğle namazının topluca Mihalgazi Camii'nde kılınmasından ardından öğretmenevinde verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Garnizon Komutanı Adem Akgümüş, Emniyet Amiri Öner Tevük de katıldı. Yemek sonrası cami, Kur'an kursu ve müftülük binası inşaatları topluca gezildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Müftüleri Gölpazarı'nda Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement