İlçelere Yeni Yapılacak Kadın ve Gençlik Merkezleri - Son Dakika
Güncel

İlçelere Yeni Yapılacak Kadın ve Gençlik Merkezleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine kadın ve gençlik merkezleri yapılacağını açıkladı.

10.12.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine kadın ve gençlik merkezleri yapılacağını açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, uygun arsa tespiti yapılamadığı için geciken kadın ve gençlik merkezlerinin baharla birlikte temellerinin atılacağını kaydetti.

Yaz döneminde ilçelerde yaptıkları kadın ve gençlik merkezlerini tek tek hizmete açtıklarını hatırlatan Çelik, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Tomarza, Sarız, Felahiye ve Akkışla kadın ve gençlik merkezlerinin daha önce açıldığını, 4 Aralık Pazar günü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından toplu açılışla Bünyan, Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleriyle Palas Mahallesi'ndeki kadın ve gençlik merkezinin açılışının yapıldığını belirtti.

Pınarbaşı ve İncesu ilçeleri içinde Çelik, "Her iki ilçemizde de yer tespiti sorunu çözüldü. Tıpkı diğer ilçelerimiz gibi bu iki ilçemize de çok güzel bir mimari ile kadın ve gençlik merkezleri yapacağız. Projelerimiz hazırlandı. Yapacağımız kadın ve gençlik merkezleri ilçelerimizin prestij binaları olacak. Baharla birlikte temel atarak kısa sürede bu merkezleri bitireceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik ayrıca, Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi'nde hizmete açılan kadın ve gençlik merkezinden sonra Yemliha Mahallesi'ne de kadın ve gençlik merkezi yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlçelere Yeni Yapılacak Kadın ve Gençlik Merkezleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement