İlçelerin Kalkınmasına Destek Vereceğiz" - Son Dakika
Yerel

İlçelerin Kalkınmasına Destek Vereceğiz"

İlçelerin Kalkınmasına Destek Vereceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı heyetinin yapmış olduğu ziyarette ilçelerin kalkınması için destek olacaklarını belirtti.

13.10.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı heyetinin yapmış olduğu ziyarette ilçelerin kalkınması için destek olacaklarını belirtti. Başkan Çelik, her ilçenin avantaj ve fırsatlarını öne çıkaracaklarını kaydetti.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, İlçe Belediye Başkanı Esat Öztürk ve beraberlerindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ilçelerin kalkınmasının önemini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "İnsanları doğduğu yerde doyurmak gerekir. Çünkü vatandaşlarımız köyünde kasabasında yaşamaktan mutlu. Bazı imkanları köyünde bulamadığı için göç etmek durumunda kalıyor. Bu imkanları sağladığımız takdirde göç etmek istemeyecektir. Bunun için her ilçenin avantajları, fırsatları nelerse onları öne çıkaracak yatırımı gerekirse Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapalım istiyoruz. Yahyalı'da meyve, Pınarbaşı'nda balıkçılık, Sarız'da kilim gibi her ilçenin avantajlarını öne çıkaracak yatırımları yapıp insanlarımıza istihdam sağlamayı düşünüyoruz" dedi.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen de Büyükşehir Belediyesi'nin tarımı desteklemek için ilçelere verdiği araç desteğini çok önemsediklerini belirtti. Yahyalı'ya tüm üniteleriyle güzel bir meslek yüksek okulu binası kazandırdıklarını da belirten Esen, 2016-2017 döneminde öğrenci alacak olan okulun çevre düzenlemesi için Başkan Çelik'ten destek istedi.

Başkan Mustafa Çelik de ilgili ekipleri Yahyalı'ya göndererek ön çalışma yaptıracağını ve bu çalışmanın sonucunda gerekli desteği vereceklerini belirterek, "Yahyalı'ya yüksek okul kazandırılmasında bizim de katkımız olsun" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçelerin Kalkınmasına Destek Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement