İlçenin En Büyük Sosyal Mekânı Ramazanda Dolup Taşıyor - Son Dakika
Yerel

İlçenin En Büyük Sosyal Mekânı Ramazanda Dolup Taşıyor

İlçenin En Büyük Sosyal Mekânı Ramazanda Dolup Taşıyor

Muş’un Malazgirt ilçesinde havaların iyice ısınmasıyla birlikte sosyal hayatının attığı mekânların başında gelen Ahmedi Hani Kültür Parkı, Ramazan ayında da yeşillikler içindeki bahçesinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

25.06.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde havaların iyice ısınmasıyla birlikte sosyal hayatının attığı mekanların başında gelen Ahmedi Hani Kültür Parkı, Ramazan ayında da yeşillikler içindeki bahçesinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ahmedi Hani Kültür Parkında verilen mola, birçok Malazgirtlin vazgeçilmezleri arasında. Ramazan ayında evinde iftarını yapan vatandaşlar gece saatlerinde keyifli vakit geçirmek için Ahmedi Hani Kültür Parkına adeta akın ediyorlar. Son birkaç yıldır Malazgirt sosyal hayatının kalbi haline gelen Ahmedi Hani Kültür Parkı iftardan sahura saate kadar çok sayıda Malazgirtliyi ağırlıyor. İlçe halkına birçok seçenek sunan Ahmedi Hani Kültür Parkı, çocuklarıyla gelen aileleri de dinlendirmek ve daha iyi hizmet verebilmek adına çocuklara özel oyun alanıyla müşterilerin memnuniyetini kazanıyor. Ahmedi Hani Kültür Parkı işletmecisi Bakı Şancı, "Kültür parkımız bu Ramazan ayında da en çok tercih edilen mekanlardan birisi olma özelliğini gösteriyor. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan parkımız Ramazan ayı süresince ve daha sonraki aylarda aynı titizlik ve hizmet anlayışıyla konuklarımızı ağırlamaya devam edeceğiz. Evlerinde iftarı açan vatandaşlarımız yanlarına çocuklarını da alarak buraya gelip dinlenme fırsatı buluyorlar "dedi.

Ahmedi Hani Kültür Parkında dinlenmek için gelen vatandaşlar ise," Malazgirt ilçesinde böyle sosyal bir mekanın olması çok güzel. İftardan sonra gelip burada sahura kadar dostlarımızla arkadaşlarımızla hoşça vakit geçirebiliyoruz "dediler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçenin En Büyük Sosyal Mekânı Ramazanda Dolup Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement