Ilgaz'da Yaşanan Yoğunluk Turizmcileri Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Ilgaz'da Yaşanan Yoğunluk Turizmcileri Sevindirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kızakla kayanlardan detay görüntü Kayak yapanlardan detay Doruk mevkisindeki otelin işletmecisi Mecit Kurumahmutoğlu Tatil için Samsun'dan gelen Yaşar Fidan Ilgaz'da yaşanan yoğunluk turizmcileri sevindirdi Otel işletmecisi Kurumahmutoğlu: "Tatil çok güzel geçti.

09.02.2016 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kızakla kayanlardan detay görüntü

Kayak yapanlardan detay

Doruk mevkisindeki otelin işletmecisi Mecit Kurumahmutoğlu

Tatil için Samsun'dan gelen Yaşar Fidan Ilgaz'da yaşanan yoğunluk turizmcileri sevindirdi

Otel işletmecisi Kurumahmutoğlu:

"Tatil çok güzel geçti. Otelimizde doluluk oranı yüzde 90'lardaydı"

Ilgaz Dağı'ndaki otel işletmecileri, yarı yıl tatil döneminden memnun kaldı.

Doruk mevkisindeki otelin işletmecisi Mecit Kurumahmutoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin kış sporları için çok uygun olduğunu söyledi. Sezona iyi başladıklarını belirten Kurumahmutoğlu, "Kar kalınlıkları ve pistlerimiz çok güzeldi. Doruk mevkisi kayak yapanlar için çok uygun. Hava şartlarının da istediğimiz gibi gitmesiyle sezon daha da güzelleşti" dedi.

Sezon öncesinde bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını anlatan Kurumahmutoğlu, "Pistlerimiz, Sayın Valimiz ve kaymakamımızın destekleri ile çok güzel hale getirildi. Bölgeye Türkiye'deki son sistem telesiyej yapıldı. Kayak merkezimizde bir de baby liftimiz var" diye konuştu.

Her seviyedeki kayaksevere hizmet verebileceklerini vurgulayan Kurumahmutoğlu, hem profesyonellere hem de amatörlere hizmet sunduklarını, isteyenin kayak yaptığını isteyenin de kızakla kaymanın zevkine vardığını dile getirdi.

Güzel bir yarı yıl tatilini geride bıraktıklarına işaret eden Kurumahmutoğlu, "Tatil çok güzel geçti. Otelimizde doluluk oranı yüzde 90'lardaydı. İnsanlar buraya geldiğinde kayak yapıp kızakla kayabilirler. Bin 400 metrelik kayak pistimiz var. Şömine başında çay kahve keyfi, akşamları canlı müziğimiz var. Ağaçlar arasında yürüyüş yapılabilir. Tatil için gelenler bunların hepsini Ilgaz'da yapabilirler" değerlendirmesinde bulundu.

Kayak antrenörü İlker Maden ise Ilgaz Dağı'nda kayak yapmaya gelenlere eğitim verdiğini kaydetti.

Güzel bir dönemi geride bıraktıklarını anlatan Maden, "Tatil için gelenlerin bir bölümü kayak yapmayı bilmiyor. Biz de kayak yapmayı bilmeyenlere eğitim veriyoruz. Yarı yıl tatili döneminde oldukça verimli bir süreç geçirdik" dedi.

Pistlerin her seviyedeki kayak severe uygun olduğunun altını çizen Maden, hem amatörler hem de eğitim alanların rahat edebildiklerini söyledi.

Tatil için Samsun'dan gelen Yaşar Fidan da Ilgaz Dağı'na ilk kez geldiğini dile getirerek, "Bölgeyi çok beğendim. Herkese tavsiye ederiz. Kayak pistleri, havası çok güzel. Çok güzel zaman geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Ilgaz\'da Yaşanan Yoğunluk Turizmcileri Sevindirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ilgaz'da Yaşanan Yoğunluk Turizmcileri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement