Ilgın'da 6 Araç Çarpıştı: 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ilgın'da 6 Araç Çarpıştı: 9 Yaralı

Ilgın\'da 6 Araç Çarpıştı: 9 Yaralı

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde buzlanma ve tipi nedeniyle 6 araçın birbiriyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı.

17.02.2012 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde buzlanma ve tipi nedeniyle 6 araçın birbiriyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Yaralananların arasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla yarın gerçekleşeçek olan Bölgesel Gençlik Çalıştayı'na katılmak için otobüsle Konya'ya gelen Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yöneticileri ile merkeze üye gençlerin bulunduğu belirtildi.

Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında Konya- Afyonkarahisar karayolu Ilgın İlçesi girişinde meydana geldi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yönetici ve merkeze üye gençlerin bulunduğu Mevlüt Çakmak yönetimindeki 03 KA 078 plakalı otobüs, iddiaya göre buzlanma ve tipi nedeniyle, önündeki sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 HN 3496 plakalı otomobile çarpıştı. Kaza nedeniyle arkasında bulunan TIR, kamyon ve 2 otomobilde zincirleme olarak birbiriyle çarpıştı. Kazada, çoğunluğu otobüste bulunan 9 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğerleri ise dinlenmek için Ilgın Belediyesi'ne ait kaplıcalara götürüldü.

Otobüsde bulunan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yönetici ve merkeze üye gençlerin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla yarın Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleşeçek olan Bölgesel Gençlik Çalıştayı'na katılmak için Konya'ya gelmek üzere olduklar öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürürken, yaralananların ismleri şunlar:

Nilüfer Kaya Özcan (37), Ayşe Kurt (26), Özge Mutlu (25), Yasemin Altınay (21), Canan Özdemir (24), Yasin Ersoy (28), Dilek Yıldız (20), Halit Erbatu (60), Yusuf Özyaşar (25).

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ilgın'da 6 Araç Çarpıştı: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement