İlhan Cavcav Futbolculara Sakal Yasağı Getirdi - Son Dakika
Spor

İlhan Cavcav Futbolculara Sakal Yasağı Getirdi

İlhan Cavcav Futbolculara Sakal Yasağı Getirdi

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, maçlara sakallı çıkma yasağı getirilmesini savunarak kulüp müdürüne talimat verdi.

15.11.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, maçlara sakallı çıkma yasağı getirilmesini savunarak kulüp müdürüne talimat verdi. Maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 bin TL ceza kesilmesi talimatı vererek, tekrarlanması halinde ise 25 bin TL artı kadro dışı bırakılacağını belirtti.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, takımla ilgili basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği takımında futbolcuların uyması gereken bazı kuralların getirileceğini aktaran Cavcav, şunları söyledi:

"Kulüp müdürüme talimat verdim. Bundan böyle maçlara sakallı olarak kim çıkıyorsa her maç için 25 bin lira ceza keseceğimi. Sakalda ısrar etmesi halinde kadroya alınmayacaklarını tabelaya yaz dedim. 'Yahu kardeşim niye böyle bir karar aldım?' Ben söylüyorum ayıp oluyor belki. Ben 80 yaşındayım ve her gün tıraş oluyorum kardeşim. Ne o Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor böyle bir sakal? Volkan'da, Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar'da sakal. Yahu arkadaş, burası imam hatip okulumu? Sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor. Oğlum kes diyorum, 'Bana ne' diyor. 'Biliyor musun dede, bütün sporcular sakallı onlara niye demiyorsun' diyor. Bunların örnek olması lazım. Bunu dün Sayın Yıldırım Demirören'e de söyledim. O, 'biz böyle bir karar alamayız' diyor. 'UEFA bilmem ne yapar' diyor. Bıktık UEFA'dan yahu. Keşke bir yer olsa da UEFA olmadan oynasak futbolumuzu. Her şeye UEFA, UEFA, UEFA. 'O zaman kulüpler olarak karar alırsınız' dedi. Ben de 'tamam' dedim ve ben karar aldım, bütün kulüplerde alsın bu kararı"

"Kulüp başkanlarının sakal konusunda görüşlerini sordunuz mu" sorusuna ise Cavcav, "Kimsede tık yok canım" ifadesini kullandı.

Milli takım ve Fatih Terim hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Cavcav, "Brezilya maçını izledikten sonra milli takıma seçilen futbolcu kardeşlerimin ortaya koydukları futbolu gördükten sonra, sahaya Gençlerbirliği takımını çıkarsaydım belki 4-0 yenilirdim ama daha iyi futbol oynardım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlhan Cavcav Futbolculara Sakal Yasağı Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement