İlhan Ekşioğlu: Para Pazarlığı Yapan Para İçin Gitmiştir - Son Dakika
Spor

İlhan Ekşioğlu: Para Pazarlığı Yapan Para İçin Gitmiştir

İlhan Ekşioğlu: Para Pazarlığı Yapan Para İçin Gitmiştir

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Gökhan Gönül için "Para pazarlığı yapan para için gitmiştir" ifadesini kullandı.

09.06.2016 18:18  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen Gökhan Gönül konusu yönetimin de canını sıkmış durumda. Konuyla ilgili NTV Spor'a konuşan Asbaşkan İlhan Ekşioğlu durumun uzamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

''PARA İÇİN GİTMİŞTİR''

Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin uzamasıyla ilgili Gökhan ve menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeleri yürüten Ekşioğlu, "Gökhan ile iki haftadır para pazarlığı yapıyoruz. İdealleri için ayrılmak istese saygı duyardık. Ama idealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir" açıklamasında bulundu.

''MENAJERLİK PARASI VEREMEYİZ''

"Bizim teklifimiz belliydi. Başkanımız Mali Genel Kurul'da bunu açıkladı" hatırlatmasını yapan Ekşioğlu, 3+1'lik sözleşme süresinde taraflar arasında bir problem olmadığını belirtti. Buna rağmen Ekşioğlu Gökhan'ın mevcut ücreti olan 1.750.000 euro'yu 2.750.000'e çekmek istemesinin görüşmeleri tıkadığını sözlerine ekledi. Ekşioğlu garanti ücretin dışında 20 bin euro maç başı ve ekstra olarak menajerlik ücreti de istenmesi üzerine Gökhan'a menajerlik parası vermeyeceklerini belirttiklerini de ifade etti.

''KENDİ CEBİMİZDEN PARA KOYDUK''

Son durumda 2 milyonluk teklife yöneticiler olarak kendi ceplerinden 250bin euro daha katkı yaptıklarını belirten deneyimli yönetici "Gökhan'ın Fenerbahçe'deki kariyerini ve verdiği emekleri de düşünerek biz kulüp olarak fedakarlık yaptık. Ancak sürekli para pazarlığı devam etti" diyerek tecrübeli oyuncuya tepkisini dile getirdi.

''B PLANI HAZIR''
Gökhan'ın ayrılması halinde B planlarının hazır olduğunu belirten Ekşioğlu "Aslolan kişiler değil Fenerbahçe'dir" sözlerini kullandi.

(Ntvspor)

Son Dakika Spor İlhan Ekşioğlu: Para Pazarlığı Yapan Para İçin Gitmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Pehhh: Bi susun be artik bu adamlar 3 gun sonra milli maca cikacak cak cak cak otmeyin cok mu koydi sikeciler 2 15 Yanıtla
  • EN BÜYÜK AŞK FB: Açın gözünüzü biraz.Herkes kaçar gibi gidiyor,gitmek istiyor.Neden ? Mehmet Topal kimseyle görüşmedim diyor ,para söz konusu değil diyor.Gökhan Gönül son derece delikanlı bir adam.Nani Van Persi Caner hepsi sahtekarmı kardeşim.Yeter Aziz Git te bir huzur bulalım.Yeter senden ve yanındaki yalakalardan çektiğimiz.Oyuncuları bıktırdın şimdi de bizi bıktırıyorsun.YETER: 11 3 Yanıtla
  • we: İLHAN EKŞİ OGLU SENIN ZENGINLIGIN NERDEN KULUBU BANKA GİBI KULLANIYORSUNUZ AZIZDE SENDE 5 1 Yanıtla
  • Iş adami: Forma aşkina şirketlerini bağişlasana 3 0 Yanıtla
  • Vakum bey: Asl olan aziz Yıldırım dir desene sen suna siz kimleri kimleri karalafiniz böyle Fenerbahçe'nin yuzkaralari 0 0 Yanıtla

Advertisement