İlhan Mansız ve Olga Bestandigova'dan Buz Üstünde Dans Şov - Son Dakika
Spor

İlhan Mansız ve Olga Bestandigova'dan Buz Üstünde Dans Şov

İlhan Mansız ve Olga Bestandigova\'dan Buz Üstünde Dans Şov

Erzurum’da kamp yapan Vizyon Buz Spor Kulübü’nün kostümlü galasında partneri Olga Bestandigova ile birlikte buz üstünde akrobatik hareketler yapan milli patenci İlhan Mansız, büyük beğeni topladı.

21.08.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kamp yapan Vizyon Buz Spor Kulübü'nün kostümlü galasında partneri Olga Bestandigova ile birlikte buz üstünde akrobatik hareketler yapan milli patenci İlhan Mansız, büyük beğeni topladı.

Erzurum'da yaklaşık 3 haftadır kamp çalışmalarını sürdüren Vizyon Buz Spor Kulübü, Erzurum'daki kamp çalışmalarını kostümlü gala gösterisi ile sona erdirdi. Yenişehir buz salonunda düzenlenen kostümlü gala gösterisini Buz Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Vizyon Buz Sporları Kulübü Başkanı Prof. Dr. İhsan Ertenli, antrenörler, milli sporcular ve çok sayıda vatandaş ilgi ile izledi.

20 Türk sporcunun yanı sıra 3 Rumen, 4 de Rus sporcu kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra kostümlü gala gösteri yaptılar. Minik sporcuların birbirinden güzel gösterileri ile başlayan kostümlü gala gösterisi eski milli futbolcu İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova'nın buz üstünde nefes kesen gösterisiyle son buldu.

İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova buz üstünde birbirinden güzel hareketler yaparak kostümlü gala gösterisine damgasını vurdular.

2 yıldır Erzurum yüksek irtifa kamp merkezinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Vizyon Buz Sporları Kulübü Başkanı Prof. Dr. İhsan Ertenli, Erzurum'daki salonların Türkiye'nin başka bir yerinde bulunmadığı söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlhan Mansız ve Olga Bestandigova'dan Buz Üstünde Dans Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement