İlhan Sarıaltun Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

İlhan Sarıaltun Parkı Açıldı

İlhan Sarıaltun Parkı Açıldı

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından Gürpınar Mahallesi 9015. Sokakta yapımı tamamlanan parka Sungurlu Eski Belediye Başkanlarından Merhum İlhan Sarıaltun’un ismi verildi.

13.05.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından Gürpınar Mahallesi 9015. Sokakta yapımı tamamlanan parka Sungurlu Eski Belediye Başkanlarından Merhum İlhan Sarıaltun'un ismi verildi.

Açılışa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, rahmetli Belediye Başkanı İlhan Sarıaltun'un oğlu Emrah Sarıaltun, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Emrah Sarıaltun, "Değerli Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Babam bir Sungurlu sevdalısı idi ve çok sevdiği Sungurlu'nun yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Özellikle siyasi konularda zor günler yaşadığımız şu günlerde biz Sarıaltun ailesine böylesine güzel bir hediye veren Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun" dedi.

SUNGURLU BİZE İLHAN ABİMİN EMANETİ

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise, "Sungurlu bize rahmetli İlhan abimizin emaneti. İki yıldır görevdeyiz. Önce insan düsturu ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Merhum başkanımız Sarıaltun, taraflı tarafsız herkesin sevdiği takdir ettiği bir kişilikti. Onun anısını yaşatmak boynumuzun borcudur. Parkımız mahallemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlhan Sarıaltun Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement