İlhan Şeşen'in Konseri Elektrik Engeline Takıldı - Son Dakika
Güncel

İlhan Şeşen'in Konseri Elektrik Engeline Takıldı

İlhan Şeşen\'in Konseri Elektrik Engeline Takıldı

Mersin Deniz Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alan şarkıcı İlhan Şeşen'in konseri sırasında elelektrik kesildi.

28.09.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Deniz Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alan şarkıcı İlhan Şeşen'in konseri sırasında elelektrik kesildi. Jeneratör de devreye girmeyince Şeşen konserini bitirip sahneden indi.

Mersin Deniz Ticaret Odası'nın 25'inci kuruluş yıl dönümü ve Türk Denizcilik Günü nedeni ile düzenlendiği konser, Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, oda olarak bu yıl 25'nci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirtip konsere katılan davetlilere teşekkür etti.

Lokmanoğlu'nun konuşmasının ardından Burçin Buke, sahneye gelerek piyanosu ile klasik eserler seslendirdi. Buke daha sonra, yazar Kürşat Başar'ın saksafon çaldığı orkestrayı sahneye davet etti. Bir süre yabancı pop parçaları seslendiren grup ardından sanatçı Ayşen'i çağırdı. Aysen'de mini konseri sırasında Türkçe ve Fransızca pop eserleri denizciler için yorumladı.

JENERATÖR DEVREYE GİRMEDİ

Ayşen'in mini konserini tamamlaması ile birlikte İlhan Şeşen sahneye geldi. Sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarını coşturan Şeşen, 'Bana esmeyi anlat' eserinin müziği orkestra tarafından seslendirilmeye başlandığı sırada salonda bulunanlar da şarkıyı söylemeye başladı. İlhan Şeşen mutluluğunu sanatseverlerle birlikte doruğa çıkardığı sırada dışarıda yağan yağmur nedeni ile elektrik kesintisi yaşandı. Kesinti sırasında Yenişehir Kültür Merkezi'nin jeneratörü teknik bir arıza nedeni ile devreye girmedi.

Salonda bulunanlar kesintiye rağmen Şeşen ile birlikte şarkıyı söylemeyi sürdürdü. Şarkı tamamlandığında ise sanatseverler konsere imkanlar dahilinde devam edilmesini istemesine rağmen karanlıkta bunun mümkün olmayacağı ortaya çıktı. İlhan Şeşen bunun üzerine, "Öncelikle şunu söylemek zorundayım, susun. Elinizdeki cep telefonları ile çektiğinizi de Twitter'dan yayınlayın, tıklansın. Çünkü ne kadar tıklanırsak o kadar iyi oluyormuş" dedikten sonra konserini yarıda kesip sahneden indi.

Bu arada konsere katılanlar daha sonra fuayede karanlıkta cep telefonlarının ışıkları altında düzenlenen kokteyle katılarak geceyi tamamladı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlhan Şeşen'in Konseri Elektrik Engeline Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement